ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτιά για την αμαζόνα Μαρίνα Θεοφανοπούλου, στην πρεμιέρα του «6ου Grand Prix ΙΟ Μεσογείων»

Συνεχίζονται και τελειώνουν σήμερα οι αγώνες
Η Μαρίνα Θεοφανοπούλου ήταν η νικήτρια της μεγάλης κατηγορίας του 1,35, στην πρεμιέρα του «6ουGrandPrixΙΟ Μεσογείων» της ιππασίας, που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα...
στις εγκαταστάσεις του ΙΟΜ, με ρεκόρ συμμετοχής. Στην 2η και 3η θέση ακολούθησε ο Αλέξανδρος Φουρλής και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Μαρινάκης, Μπαλιούσης, Κρεμιώτης.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής ιππασίας, ο αγώνας γίνεται φυσικά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) και «μετράει» και ως «Κύπελλο 1, Νοτίου Ελλάδος», με τις συμμετοχές να έχουν κάνει ένα ακόμα ρεκόρ, ενώ ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ιππείς από την Βουλγαρία.  

Οι αγώνες διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων (ΙΟΜ), ένα χιλιόμετρο πριν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και χορηγοί- υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι: ΕΛΙΑ Κατασκευαστική ΑΕ, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, Cair και Ulysses EΠΕ.

Σήμερα Κυριακή 2η και τελευταία μέρα του «6ου ΙΟΜ Grand Prix» το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερης συμμετοχής και τις κατηγορίες Ε' και Παίδων, Γ' και Εφήβων, Β' και Α'.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: