ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Εκσπερμάτιζε στον καφέ της συναδέλφου του…επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της!!!

Κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά αντιμετωπίζει ο 34χρονος John Lind από τη Μινεσότα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι επανειλημμένως εκσπερμάτιζε στον καφέ και το γραφείο μιας συναδέλφου του.


Ο 34χρονος άνδρας, σύμφωνα με τη New York Dailynews, παραδέχθηκε τις ανώμαλες ορέξεις του εξομολογούμενος ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη δύο φορές στην κούπα του καφέ της συναδέλφου του και τέσσερις φορές στο γραφείο της.

Ο άνδρας έγινε «τσακωτός» από το θύμα του στις 26 του περασμένου Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας βρήκε τον 34χρονο να είναι μπροστά στο γραφείο της και τα χέρια του να είναι κοντά στον καβάλο του ενώ γούρλωσε τα μάτια του όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία άνδρες της οποίας κατάσχεσαν την κούπα της κι ένα κοκαλάκι το οποίο, όπως τους είπε το θύμα, είχε απορροφήσει τη μεγαλύτερη ποσότητα των σωματικών υγρών.

Δύο ημέρες μετά την καταγγελία ο Lind πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη συνάδελφό του και πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα της τραβούσε την προσοχή.

Η κοπέλα υποστήριξε ότι ο καφές της είχε παράξενη γεύση περισσότερες από δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες πιστεύοντας ότι το γάλα που χρησιμοποιούσε ήταν χαλασμένο.

Ο 34χρονος άνδρας θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 29 Σεπτεμβρίου και αν καταδικαστεί μπορεί να βρεθεί για ένα χρόνο στη φυλακή και να καταβάλει πρόστιμο 4.500 δολαρίων.

makeleio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: