ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκλειστικό: Ρένα Δούρου για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;

«Ακόμα δεν έγινε Πρωθυπουργός ο Τσίπρας ώστε κάποια στιγμή να πέσει και να ανοίξουν διαδικασίες για τη διαδοχή του κι εσείς βρήκατε και τη διάδοχο;;»…θα μπορούσατε να αναρωτηθείτε εύλογα εδώ που τα λέμε!

Η αλήθεια όμως είναι πως το πολιτικό διάστημα από δω και πέρα θα είναι αρκετά συμπυκνωμένο και ένα τέτοιο πιθανό σενάριο θα μπορούσε να «χωρέσει» στην επόμενη διετία. Άλλωστε δεν είναι και λίγοι οι πολιτικοί αναλυτές που εκτιμούν πως ο Τσίπρας είναι με το ένα πόδι στο θάλαμο της εξουσίας, αλλά η παραμονή του σ” αυτόν θα είναι σύντομη.

Συνεπώς σε ένα τέτοιο σενάριο και το ενδεχόμενο διαδοχής του θα είναι τόσο πιθανό όσο πιο ισχυροί γίνονται οι πιθανοί μελλοντικοί εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Με λίγα λόγια αν στο διάστημα που περάσει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας (άρα και σε κυβερνητική φθορά) η Ρένα Δούρου καταφέρει να μείνει με το έργο της στην Περιφέρεια, αλώβητη, τότε τα πράγματα θα έχουν μπει σε «άλλη τροχιά».

Βέβαια όλα αυτά δεν είναι της παρούσης. Ωστόσο, εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός πως ένα τέτοιο σενάριο απασχόλησε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. «Ρένα Δούρου, η νέα σταρ της Αριστεράς», η φράση που χρησιμοποίησε ο αρθρογράφος.

Ξερόλας
newsrebel

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: