ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αγνώριστος ο Τόνι Μαυρίδης - Έχει χάσει τα περιττά κιλά και έχει γίνει άλλος άνθρωπος! (φωτό)

Πρέπει κάποια στιγμή να γράψουμε την αλήθεια. Κυρίως για να σταματήσουν όλες αυτές οι φήμες και οι ανοησίες που κυκλοφορούν για το πάλαι ποτέ κραταιό ζευγάρι που εδώ και χρόνια πλεόν δεν είναι μαζί...


Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πίστευαν την αλλαγή στην εικόνα τόσο του Τόνι Μαυρίδη αλλα κυρίως της Έλενας Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια βγήκε τότε και είπε πως είχε πρόβλημα υγείας. Κάτι απολύτως σεβαστό. Ωστόσο το «μετά» είχε μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Βλέπετε πέρα απο το πρόβλημα υγείας η Έλενα δεν πρόσεχε την διατροφή της και έπινε. Λογικό για κάποιους. Δούλευε στη νύχτα… αλλά ωράρια… έκανε τη νύχτα μέρα.
Απο την άλλη ο Μαυρίδης έφαγε πολύ λάσπη. Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι αυτός ήταν η αιτία που η Έλενα άλλαξε. Πάχυνε. Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Η αλήθεια είναι πως ο Τόνι ήταν αυτός που είχε πρώτος πρόβλημα. Πρίν ακόμη χωρίσουν. Ένα πρόβλημα πολύ προσωπικό. Έναν γολγοθά που αφορούσε σε κρίσεις πανικού, μανία καταδίωξης και που είχε ώς αποτέλεσμα να μείνει εσώκλειστος στο σπίτι της Γλυφάδας-και να μην βγαίνει καθόλου έξω- για περισσότερους απο έξι μήνες. Αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξε, πήρε κιλά, ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή… κλείστηκε στον εαυτό του.
Σήμερα η κατάστασή του είναι πολύ διαφορετική. Ο χωρισμός του με την Έλενα του στοίχισε αλλά το έχει ξεπεράσει. Και σε αυτό έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Η γυναίκα αυτή που τον αγαπά υπερβολικά και τον βοήθησε να βγεί απο τα σκατά.
Ο Τόνι άλλαξε. Έκοψε τα φάρμακα, μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και η αλλαγή φάνηκε ήδη στο πρόσωπό του.
Είδατε τελικά πώς μια γυναίκα μπορεί να γίνει ο άγγελος μας… αρκεί να είμαστε τυχεροί και να έρθει στον δρόμο μας. 

Δείτε τη διαφορά

nasosblog

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: