ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Συγχαρητήριο μήνυμα με αφορμή την πρόσκληση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών».

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Δυτικής Μακεδονίας, Δρ Βόντσα Βασιλική, ευχαριστεί για την πρόσκληση και συγχαίρει για την προσπάθεια τους μαθητές της...
Γ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του 4ου 12/Θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, καθώς και τους εκπαιδευτικούς, που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών.
Σε μία πολυπολιτισμική και ενοποιημένη Ευρώπη γίνεται αντιληπτό από όλους μας, πόσο σημαντική είναι η γνώση και η χρήση της πολυγλωσσίας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.
Οι μαθητές είναι σημαντικό να κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της πολυγλωσσίας (γλώσσα του σώματος, μουσική, γλώσσα υπολογιστών, ξένες γλώσσες κ.ά.) όπως επίσης και τη σπουδαιότητα της διατήρησης του γλωσσικού πλούτου της μητρικής τους γλώσσας (ιδιωματισμοί), γιατί έτσι διατηρείται η πολιτιστική μας ταυτότητα και η πολιτισμική μας κληρονομιά.
Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης και κυρίως στους μαθητές γιατί μέσα από τέτοιες προσπάθειες διατηρείται ο γλωσσικός μας πλούτος και αναπτύσσονται οι δημιουργικές δεξιότητες των μικρών μαθητών.





Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δρ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΝΤΣΑ




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: