ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Βρήκε γυναίκα ο Ουγγαρέζος! Ποια είναι η κούκλα στην αγκαλιά του Δημήτρη

Διασκέδασαν μαζί και το ευχαριστήθηκαν. 
Δεν θέλει και πολύ να οpγιάσει η φημολογία..
Διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά μες στην καλή χαρά. 


Όπως ήταν λογικό οι φήμες άρχισαν να οργιάσουν. Εκείνος ένας από τους περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz κι εκείνη μια σούπερ σέxι παρουσιάστρια, οι δυο τους έδειχναν πολύ ταιριαστοί και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου. Ένα νέο love story ξεκινά στην πόλη;

Τι τρέχει τελικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους; Ο Δημήτρης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Posidonio μαζί με την εντυπωσιακή Κύπρια παρουσιάστρια και όπως ήταν επόμενο τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους ακούγοντας τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Κώστα Μαρτάκη και της παρέας τους. Τραγούδησαν, γέλασαν, συζήτησαν και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του «YES!».

Η φωτογραφία τους όπως ήταν επόμενο προκάλεσε πανικό. Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους; Το περιοδικό μας επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν ζευγάρι με τη Χριστιάνα. «Είμαστε απλώς δύο καλά φιλαράκια και τίποτα παραπάνω», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, προσπαθώντας να δώσει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ημέρες. Βέβαια, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις, όσοι τους είδαν να διασκεδάζουν στο νυχτερινό μαγαζί επιμένουν ότι οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από δύο καλοί φίλοι.


plektani ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: