ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΡΕΒΕΝΑ: Eπίσκεψη του Διοικητή ΟΓΑ σε Σημανδράκο και Καναβό

Τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Καναβό, επισκέφθηκε χθες στα πλαίσια της επίσκεψής του στην περιοχή, ο Διοικητής του Ο.Γ.Α Ξενοφών Βεργίνης.


Ο κ. Βεργίνης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη και τους Διευθυντές του Οργανισμού ανέπτυξε το στρατηγικό σχεδιασμό του για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Ο.Γ.Α, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γραφείου στην Κοζάνη.

Ο κ. Σημανδράκος τόνισε στον κ. Βεργίνη τα ζητήματα που αφορούν στους ασφαλισμένους και κυρίως στους συνταξιούχους των Γρεβενών. Ακόμη εστίασε στην ανάγκη μεγαλύτερης προώθησης των τουριστικών περιοχών των Γρεβενών μέσω των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού που παρέχει ο Ο.Γ.Α. στους ασφαλισμένους του.

Ο κ. Καναβός ανέπτυξε το σύνολο των προβλημάτων του αγροτικού τομέα της Δυτικής Μακεδονίας εστιάζοντας στον καταλυτικό ρόλο που θα έχει η βελτιστοποίηση της συνεργασίας του Οργανισμού με την Αυτοδιοίκηση. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γρεβενών Αντώνης Δασκαλόπουλος και Γρηγόρης Γιαννόπουλος.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: