ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

H νύφη «το έκανε» με τον μπάρμαν στο μπάτσελορ πάρτι! - Τα σημάδια έκαναν έξαλλο το γαμπρό!

Το τελευταίο ξεφάντωμα πριν τον πολυπόθητο γάμο βγήκε ξινό σε πατρινή η οποία λίγα εικοσιτετράωρα πριν ντυθεί νυφούλα πήρε την κουμπάρα για νυχτερινή έξοδο με διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Ξεκίνησαν τα πρώτα ποτά τα οποία έφεραν...
ευθυμία, ζάλη και παιχνίδι με τον μπάρμαν γνωστού νυχτερινού καταστήματος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν και ο τυχερός της βραδιάς

... Η κουμπάρα αποχώρησε υποσχόμενη πως θα κάλυπτε την φίλη και υποψήφια νύφη πως εάν ερωτηθεί θα «δηλώσει» πως ήταν μαζί μέχρι πρωίας.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της νεαρής που σε λίγες ώρες θα ντυνόταν νυφούλα με τον νεαρό συνεχίστηκε και κατέληξε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου.

Της νύχτας τα καμώματα όμως δεν βγήκαν σε καλό στην νεαρή υποψήφια νυφούλα, η οποία το πρωί έντρομη διαπίστωσε πως ήταν όλο σημάδια στο λαιμό και μελανιές στα χέρια .

Τα δύσκολα ήρθαν τις μεσημβρινές ώρες, όταν και συναντήθηκε με τον «καλό» της, ο οποίος παρά το μακιγιάζ και την προσπάθεια να καλυφθούν τα ίχνη των έκπληκτος διαπίστωσε, πως κάτι δεν είχε πάει καλά κατά την νυχτερινή έξοδο του υποψήφιους «στεφανιού» του.

Οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή για τα πως , τα που, τα γιατί και προπάντων για τα σημάδια στο λαιμό και όχι ...μόνο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απαντήσεις.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και η κουμπάρα, η οποία τα έκανε ακόμα χειρότερα ,αφού την έδωσε στεγνά.

Μετά από τα όσο αποκαλύφθηκαν ο γάμος είναι άγνωστο εάν θα γίνει, αφού ο γαμπρός είναι άφαντος.

dete.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ αυτή η Πάτρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

γραψτε και για γρεβενα κοζανη κανενα ακαταλληλο δε μας παιρνει κανεις χαμπαρι