ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Εταιρία Online Στοιχηματος ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός;

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η συμφωνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού με μια κορυφαία νόμιμη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμμένα τον Stoiximan.
Η συμφωνία αυτή είναι η πρώτη που σημειώνεται στην Ελλάδα μεταξύ επαγγελματικής ομάδας ή σωματείου και online εταιρίας παροχής τυχερών παιχνιδιών. Αυτό σηματοδοτεί τη νέα τάξη πραγμάτων στον ελληνικό αθλητισμό αφού οι ομάδες πλέον αναζητούν έσοδα από χορηγίες εκτός του ΟΠΑΠ. 

Στο εξωτερικό και συγκεκριμμένα στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο, καθώς πολλές ομάδες έχουν χορηγίες ή ακόμα και αποκλειστικές συνεργασίες (betting partners) με στοιχηματικές εταιρίες κολλοσούς. Είμαστε σίγουροι πώς το δρόμο της ΚΑΕ Παναθηναϊκού αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, όπως άλλωστε κάνει και η διοργανώτρια αρχή της Euroleague, όπου έχει αποκλειστικό χορηγό την Bwin.

To brand name του Παναθηναϊκού είναι ένα τεράστιο brand name στην ελληνική αγορά (όπως και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ) και αυτό φαίνεται να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες τουερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έφτιαξαν τη δική τους στοιχηματική εταιρία με το domain https://www.greenwin.gr/. H ιστοσελίδα είναι καταπράσινη και πολύ εύκολη στη λειτουργία και φιλοδοξεί να “πιάσει” πελάτες τους φίλους των πρασίνων. 

Η εταιρία λειτουργεί υπό την B2B Gaming Services Ltd η οποία και έχει νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε πως υπό την B2B Gaming Services Ltd λειτουργεί και ο Stoiximan και η Betshop στην Ελλάδα. Με τη νέα αυτή προσπάθεια οερασιτέχνης Παναθηναϊκός ελπίζει στην εξεύρεση νέων εσόδων καθώς το ταμείο βρίσκεται σε οικονομικό τέλμα μετά τη φυγή από την προεδρία του Θανάση Γιαννακόπουλου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: