ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 1-0 [βίντεο]

Νέο ξεκίνημα για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού με 1-0. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των νικητών και...
τά από πέντε ήττες η Νίκη Βόλου, πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Νίκη βελτίωσε την εικόνα της σε σύγκριση με τις εμφανίσεις της τις προηγούμενες αγωνιστικές και οι τρεις βαθμοί αποτελούν το καλύτερο "γιατρικό" για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι αλλά χάρις στο γκολ του Ροζέριο Μάρτινς και την σωστή αμυντική τακτική του Παναγιώτη Τζαναβάρα, νίκησαν δίκαια στο ματς.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Πανθεσσαλικό Στάδιο"

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)
Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Λάουκς(55' Μαχλελής), Μουζακίτης(73' Αργύρης), Κοτσαρίδης(62' Κυζιρίδης), Σταμπολζίεφ, Ροτζέριο, Τζιώρας

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμπό, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης(46' Ντινγκινί), Ιγκόρ, Γκιγέρμο, Ζδράβος(75' Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης(46' Τζάνης)

Γκολ: 23' Μάρτινς
Κάρτες: Μάρτινς, Σταμπολζίεφ / Τζάνης, Σερφά

Ανασκόπηση
Η Νίκη Βόλου ήθελε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα και το πήρε χάρις στο γκολ του Ροζέριο Μάρτινς.

Στο πρώτο 20λεπτο το ματς ήταν αδιάφορο χωρίς ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Ένα άστοχο σουτ του Μαρινάκη και μία άστοχη κεφαλιά του Ιγκόρ, που επίσης δεν βρήκε στόχο, ήταν ότι είδαμε στο ξεκίνημα του ματς.

Οι δύο ομάδες φρόντισαν να μην δεχτούν γκολ ενώ η Νίκη Βόλου στάθηκε τυχερή αφού με την μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε.

Στο 23' ο Ροζέριο Μάρτινς, με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Δασκαλάκη και άνοιξε το σκορ για την Νίκη Βόλου, δικαιώνοντας, παράλληλα, τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, να τον ξεκινήσει βασικό.

Ο Πανθρακικός ανέκτησε την κατοχή της μπάλας αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια και μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου μόνο ένα σουτ του Ιγκόρ, που μπλόκαρε ο Τραϊρης, μπορεί να θεωρηθεί ως ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές βάζοντας στον αγώνα τον Τζάνη στην θέση του Χασομέρη και τον Ντινγκινί στην θέση του Ποτουρίδη. Ο Πανθρακικός διατήρησε την κατοχή της μπάλας καθώς η Νίκη γύρισε πίσω θέλοντας να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη σημειώθηκε στο 57' με σουτ από τον Ίγκορ που έδιωξε ο Τραϊρη και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντινγκινί, με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του γκολκίπερ της Νίκης.

Όσο πέρναγε η ώρα ο Πανθρακικός πίεζε για την ισοφάριση απέναντι στη Νίκη που επέλεξε να αμυνθεί και να κλειστεί στην περιοχή της.

Στα μισά του ημιχρόνου, οι παίκτες είτε λόγω διαμαρτυριών είτε λόγω αντιαθλητικού παιχνιδιού ανάγκασαν τον διαιτητή Τραϊρη να δείξει κάρτες. Το παιχνίδι είχε συχνά διακοπές για τραυματισμούς παικτών, γεγονός που ευνοούσε τους γηπεδούχους.

Ο Πανθρακικός έχει 11 τελικές για γκολ, 7 στον στόχο και η Νίκη είχε 3 τελικές για γκολ και δύο στον στόχο αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Νίκη πήρε το "τρίποντο".

Η φάση του αγώνα
Το γκολ του Ροζέριο Μάρτινς ήταν ό,τι καλύτερο στον αγώνα. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο του προσωπικό γκολ στην φετινή σεζόν και το τρίτο της ομάδας του.

Ο διαιτητής
Ο Τραϊρης δεν είχε δύσκολο έργο αφού δεν σημειώθηκε αμφισβητούμενη φάση στην περιοχή των δύο ομάδων. Οι κίτρινες κάρτες που έδειξε στους παίκτες των δύο ομάδων είναι δικαιολογημένες.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης
Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σκόρερ της Νίκης τον Ροζέριο Μάρτινς, ο οποίος χάρισε τους πρώτους βαθμούς για τους Βολιώτες στο πρωτάθλημα.

Μας άρεσε
Η καλή ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό. Το ματς έμοιαζε περισσότερο με φιλικό χωρίς ακρότητες αλλά με λίγους θεατές στις κερκίδες.

Δεν μας άρεσε
Οι συχνές διακοπές κυρίως στην επανάληψη που χαλούσαν τον ρυθμό του αγώνα. Επίσης, οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η Νίκη μετά το γκολ γύρισε πίσω ενώ ο Πανθρακικός παρά την πίεση δεν βρήκε χώρους για την ισοφάριση.



VIDEOS
dailymotion.com

dailymotion.com

http://www.sport-fm.gr/videos/1027834

sport24.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: