ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκε σε επαρχιακή πόλη ο 12χρονος - Είχε εξαφανιστεί από το Σχιστό Κορυδαλλού

Στις 06/10/14 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος 12 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την ίδια ημέρα από το Σχιστό Κορυδαλλού και είναι πλέον ασφαλής κοντά στην οικογένειά του...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΗΣ AMBER ALERT -
Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2014
Για μια ακόμη φορά η ενεργοποίηση του Amber Alert καθώς και η ευαισθησία και κινητοποίηση όλων επιτέλεσε καταλυτικό ρόλο στην άμεση εύρεση του παιδιού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 06/10/2014 λάβαμε κλήσεις στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για Τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», από πολίτες, οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι ανήλικο αγόρι που έμοιαζε στον Κωνσταντίνο εθεάθη στα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων των ΚΤΕΛ, την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και της οικογένειάς του, το παιδί εντοπίστηκε σε επαρχιακή πόλη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε κοντά στην οικογένεια από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης του ανήλικου με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» που διαθέτει και η οποία στελεχώνεται από εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σκυλιά.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας ζητήσουμε να αντιμετωπίζετε με την ίδια διάθεση την εξαφάνιση ενός παιδιού.

Αξίζει να θυμόμαστε ότι κάθε παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο μακριά από το σπίτι του και έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας για να επιστρέψει ασφαλές κοντά στους δικούς του ανθρώπους όπως συνέβη στην περίπτωση του Κωνσταντίνου.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Οργανισμός το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: