ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δείτε τους ηθοποιούς του Τιτανικού 17 χρόνια μετά…[photos]

Το 1997 ο Τιτανικός κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες και σαρώνει τα ταμεία…
Το αριστούργημα του Τζέιμς Κάμερον θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πιο ακριβές και επιτυχημένες παραγωγές του αιώνα, που όμοιά του δύσκολα θα υπάρξει.



Το ναυάγιο που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, με τον Τιτανικό να βυθίζεται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό στις 15 Απριλίου 1912 δε μπορούσε παρά να ιντριγκάρει το κοινό να παρακολουθήσει την ταινία που αφιερώθηκε στο θάνατο τόσον ανθρώπων που χάθηκαν στα παγωμένα νερά. Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της πολυβραβευμένης με Όσκαρ ταινίας, οι ηθοποιοί που αποτέλεσαν μέρος του θρυλικού «Τιτανικού», είναι πολύ διαφορετικοί. Μεγάλωσαν, ωρίμασαν σωματικά και ερμηνευτικά, ενώ πολλοί από αυτούς είδαν την καριέρα τους να εκτοξέυεται στα ύψη.

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, τον Τζακ και την Ρόουζ, όλοι θυμόμαστε την κινηματογραφική μητέρα της Κέιτ Γουίνσλετ, Φράνσις Φίσερ και τον αντιπαθητικό, πλούσιο αρραβωνιαστικό της που ενσάρκωσε ο τρομερός Μπιλ Ζέιν. Πώς είναι σήμερα όλοι αυτοί οι ηθοποιοί; Πόσο έχουν αλλάξει;

Απολαύστε τον καπετάνιο, Τόμας Άντριους, την αριστοκράτισσα Μόλι Μπράουν, τον καπετάνιο Έντουαρντ Τζον Σμιθ και πολλούς ακόμα «επιβάτες» του καταραμένου πλοίου στις φωτογραφίες που ακολουθούν.














Πηγή

tro-ma-ktiko

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: