ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Πέμπτη 23/10

«Δεν πρέπει να φοβάμαι, ο φόβος είναι ο φονιάς του νου.»
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Γενικά: Σε απασχολούν πολλά που αφορούν περισσότερο στην σχέση σου με τους άλλους. Είναι αναγκαίο να υπάρξουν ισορροπίες, ευγένεια στην επικοινωνία, καλλιτεχνικές δημιουργίες και γενικά οτιδήποτε σε κάνει να καταλάβεις τον εαυτό σου και να έχεις μέσα σου αρμονία.
Ερωτικά: Το ενδιαφέρον για το άλλο άτομο είναι πολύ έντονο για αυτό θα έχεις καλή συμπεριφορά αλλά και μια ιδιαίτερα ρομαντική προσέγγιση σε όλη την φάση της επικοινωνίας σας. Με τον Ζυγό θα έχετε κάτι πολύ όμορφο μεταξύ σας και καλό είναι να το κρατήσετε όσο μπορείτε περισσότερο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις μια πολύ δυνατή εμπειρία. Οι δυσκολίες με τον Αιγόκερω πιθανόν να σε δυναμώσουν γιατί θα καταλάβεις αν τελικά μπορείτε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε άτομα που είναι γύρω σου και με τον τρόπο σου θα βιώσεις μια εμπειρία συνεργασίας αλλά και άμεσης επικοινωνίας. Θα χρειαστεί πάντως να δώσεις επιπλέον χρήματα σε ξαφνικούς λογαριασμούς που δεν τα είχες υπολογίσει.
Γενικά: Οι διορθώσεις που θέλεις να κάνεις σε θέματα σχέσεων θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος γιατί δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς όλες. Η επαφή με την τέχνη και την δημιουργικότητα είναι κάτι που θα σου προσφέρει ευεξία και κυρίως εσωτερική αρμονία. Το σπίτι σου θα είναι πόλος έλξης για φίλους και γνωστούς και σίγουρα θα ανοιχτείς πολύ περισσότερο. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες ίσως αλλάξεις προς το καλύτερο την διατροφή σου.
Ερωτικά: Έχεις μια προσωπική αναστάτωση γιατί μπορεί να έχεις ξεσηκωθεί με ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοινωνικό και ευχάριστο αλλά δεν μπορείς να το πλησιάσεις τόσο άμεσα όσο πρέπει. Το ζητούμενο είναι να κάνεις την υπέρβαση για να δικαιωθείς. Με τον Ζυγό υπάρχει μια μεγάλη φυσική έλξη. Με τον Σκορπιό θα είστε πολύ κοντά γιατί θα έχετε κάτι κοινό να μοιραστείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαδικασία του να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολη. Είτε θα βρεθείς στην μέση μιας αντιδικίας με μερικά άτομα είτε δε θα μπορείς να επιλέξεις αυτό που θα σου φέρει τα αποτέλεσμα που θέλεις.
Γενικά: Βρίσκεσαι στην φάση μιας καλύτερης επικοινωνίας και με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου. Για αυτό θα πιάσεις πιο εύκολα τα μηνύματα και με ένα θετικό τρόπο θα τα μετουσιώσεις προς όφελός σου.
Ερωτικά: Αναπτύσσεις αντοχές και άμυνες και έτσι θα έχεις σημαντική βοήθεια πάνω σε θέματα που θα σου αλλάξουν την νοοτροπία αλλά και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οπότε, αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια καλύτερη σχέση με Ζυγό, Λιοντάρι, Υδροχόο. Το να αρχίσεις να ακούς πάντως είναι ένα μεγάλο βήμα μέσα στην προσωπική σου σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπτύσσονται νέα δεδομένα τα οποία θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις ιδέες σου αλλά και την προσωπική σου αξιολόγηση απέναντι στους άλλους. Για αυτό θα κυριαρχήσεις με τον δικό σου τρόπο αφού έχεις τα φόντα και πάνω από όλα μπορείς να προσφέρεις τις γνώσεις σου και να μοιραστείς την εμπειρία σου.
Γενικά: Βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και θα πρέπει να κάνεις περισσότερες δημόσιες σχέσεις, χωρίς να σημαίνει ότι σου είναι πολύ εύκολο γιατί έχεις άλλη φύση, περισσότερο ευαίσθητη και νιώθεις μερικές φορές ότι δεν είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που χρειάζεται οπωσδήποτε να μιλήσεις και να εκφραστείς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις μια διαφορετική προσέγγιση η οποία σε βγάζει από τα αδιέξοδα που ίσως έχεις με τον Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς γιατί υπάρχουν και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες που σε φοβίζουν. Φρόντισε να απεμπλακείς από κάποιες συνεργασίες που δεν σου πηγαίνουν για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Γενικά: Ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε μια φάση που για σένα όλα γίνονται κάπως πιο εύκολα γιατί έχεις καταφέρει να έχεις γύρω σου κόσμο που σε εμπιστεύεται κι αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί κάποιος να σου προσφέρει.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι παίρνεις αγάπη από το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά χρειάζεται να το πιστέψεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιώσεις τα συναισθήματά σου. Έχεις προσφέρει πολλά και ο Ζυγός θέλει να στα δώσει πίσω. Αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 15 έως και 17/8 βρίσκεσαι σε ένα δίλλημα ή έχεις ένα εσωτερικό κλείσιμο γιατί μπορεί ένα πιο ώριμο άτομο να σε έχει βάλει σε σκέψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πετυχαίνεις να κερδίσεις κάτι που εδώ και καιρό προσπαθούσες. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα έχεις μια σημαντική εύνοια και αυτό θα σε ξεμπλοκάρει. Αν νιώθεις ότι υπάρχει μια ευκαιρία πάντως θα την εκμεταλλευτείς και θα βιώσεις μια εμπειρία που είναι αναγκαία.
Γενικά: Έχεις πολλά μπερδέματα με άλλα άτομα για αυτό δεν μπορείς εύκολα να πάρεις αποφάσεις, η συμπεριφορά σου είναι αρκετά περίεργη και συχνά βρίσκεσαι σε δίλημμα. Το να πάρεις μια δυναμική απόφαση για το θέμα ενός ακινήτου ή αγορών που μπορεί να σου χρησιμεύσουν για το σπίτι σου θα σε ανακουφίσει γιατί θα κλείσεις ένα κύκλο προβληματισμού.
Ερωτικά: Το να έχεις μια καλή εικόνα για τον εαυτό σου ή το σώμα σου θα βοηθήσει να κερδίσεις την αυτοπεποίθηση που έχεις ανάγκη για να τα βρεις με τον Κριό ή τον Υδροχόο. Βέβαια τα βλέπεις όλα διαφορετικά και οι υποχωρήσεις που έκανες παλιά, δεν είναι και τόσο εύκολες πλέον γιατί νιώθεις ότι κάτι σε έχει ξυπνήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμφωνίες, συνεργασίες, συζητήσεις, παράπονα, γενικά βρίσκεσαι σε μια φάση που από την μια κάνεις νέες γνωριμίες αλλά από την άλλη νιώθεις ότι χρειάζονται πολλές διορθώσεις σε προηγούμενες κινήσεις σου.
Γενικά: Η μεγάλη συγκέντρωση πλανητών που βρίσκεται στο ζώδιό σου για σήμερα τουλάχιστον σε επηρεάζει άμεσα γιατί αλλάζεις στάση και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου σημεία που ξεκινάνε από έξω και καταλήγουν μέσα σου. Μπορείς έτσι να δυναμώσεις αλλά και να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου και σίγουρα θα φέρει μπροστά σου κάποιες ιδέες που δεν είχες υλοποιήσει με στόχο να τις ξεκινήσεις.
Ερωτικά: Η φύση σου είναι πολύ συντροφική αλλά χρειάζεται κάπως να αυτονομηθείς για να μην υπάρχει μεγάλη εξάρτηση από τον/την σύντροφο. Τώρα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία και να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο αλλά και να έχεις την ανεξαρτησία σου, κάτι που όμως δεν είναι πολύ εύκολο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις δοκιμάσει να κάνεις πολλά νέα ξεκινήματα κι άλλα έχουν πιάσει ενώ άλλα όχι. Όμως αυτό που χρειάζεσαι και ήδη μπορεί να το έχεις εφαρμόσει είναι η εύρεση νέων συνεργατών οι οποίοι είναι αναγκαίοι για να έχεις κάτι καινούργιο και χειροπιαστό στα χέρια σου.
Γενικά: Αναθεωρείς την αξία της φιλίας και κάποιων άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την ισορροπία, τη δημιουργία, τη δικαιοσύνη και γενικά ό, τι έχει να κάνει με σχέσεις και επικοινωνία. Όλο αυτό μπορεί να έχει ξεκινήσει επειδή δεν ένιωθες πολύ καλά σωματικά ή συναισθηματικά. Έχεις μια εσωστρέφεια για πολλούς δικούς σου λόγους αλλά καλό είναι να μην απομονώνεσαι τελείως και να κάνεις σωστή επιλογή ατόμων που θα έχουν αξία για σένα.
Ερωτικά: Μπορεί το άτομο που σε ενδιαφέρει να είναι μακριά σου και να νιώθεις έντονα την έλλειψή του αλλά αν είναι Κριός, θα κάνει αισθητή την απουσία του. Εσύ βέβαια μερικές φορές δεν μπορείς να αποφασίσεις πότε είναι κατάλληλος χρόνος για να μιλήσεις και θα ήθελες να μπείτε σε πιο βαθιά νερά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να αναβάλλεις συνέχεια κάποιες προσωπικές επαφές γιατί δεν σου είναι ευχάριστες ή αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει καλή χημεία μεταξύ σας. Οι κινήσεις που κάνεις είναι κάπως μυστικές και μάλλον όχι εύκολα αναγνωρίσιμες από τρίτους αλλά τουλάχιστον θα συλλέξεις πληροφορίες τις οποίες αργότερα θα τις χρησιμοποιήσεις υπέρ σου.
Γενικά: Η θετική στάση που έχεις απέναντι σε άτομα που σε συμπαθούν και σε στηρίζουν θα είναι η αιτία που θα πάρεις απόφαση να ανοιχτείς περισσότερο και να κάνεις σημαντικές δημόσιες σχέσεις. Η φιλική σου συμμετοχή σε μια ομάδα θα σε βοηθήσει να επεκταθείς.
Ερωτικά: Νιώθεις ένα δυνατό έρωτα για το Λιοντάρι ή τον Ζυγό και αυτό που σου βγαίνει είναι να τον προστατέψεις για να μην υπάρξει κάτι που θα τον/την πληγώσει. Με τον Υδροχόο είναι περίπου το ίδιο αλλά με μεγαλύτερη τάση αυτονομίας από την πλευρά του. Αν σχετίζεσαι με Ταύρο όλα γίνονται και κινούνται πιο δύσκολα γιατί πιθανόν να μην σε καταλαβαίνει και να ζηλεύει ακόμα και την ανάσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να μεσιτεύεις κιόλας αρκετά πράγματα αφού πάντα δραστηριοποιείσαι και δεν αφήνεις τίποτε να πάει χαμένο. Αν έχεις γεννηθεί από το μέσο του τρίτου δεκαημέρου και μετά σίγουρα θα πάρεις χρήματα ή θα βελτιώσεις τη θέση σου μέσα στην δουλειά.
Γενικά: Αναζητάς την τελειότητα αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να την βρεις, ιδίως στις σχέσεις με τα άλλα άτομα. Σε ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί θα χρειαστεί να περάσεις από σαράντα κύματα για να βρεις τελικά μια άκρη αλλά θα τα καταφέρεις κι αυτό μετράει περισσότερο.
Ερωτικά: Ανησυχείς για πράγματα που τελικά μπορεί να μην είναι στο χέρι σου να τα επιλύσεις. Αυτό σου δημιουργεί μια ανησυχία αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις την επικριτική συμπεριφορά τόσο στον εαυτό σου όσο και στο άλλο άτομο και με αυτόν τον τρόπο θα εκτονωθεί η ένταση. Έχεις κάνει πάντως κάποιες προσπάθειες για εκ νέου επικοινωνία και αυτό σε βοηθάει σημαντικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να βρεθείς με πολύ κόσμο και να συζητάς για θέματα που ούτε εσύ μπορείς να διαχειριστείς δεν σου είναι και πολύ εύκολο. Εσύ έχεις μάθει να δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και τις πιο πολλές φορές έτσι βρίσκεις λύσεις κι όχι με συζητήσεις και λόγια. Κράτησε το μυαλό σου σε εγρήγορση και προσπάθησε να κάνεις συμβιβασμούς.
Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για άλλα πρόσωπα αλλά και η κοινωνικότητα είναι αυτά που θα σου δώσουν μια ώθηση να προβείς σε κινήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να μην χάνεις το κουράγιο και την εμπιστοσύνη σου.
Ερωτικά: Έχεις μια σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή και αυτό σίγουρα σε κάνει και νιώθεις πιο καλά. Ο λόγος είναι ότι έχουν φτιάξει τα πράγματα με τον Δίδυμο ή τον Ζυγό ή ότι έχεις καταλάβει με ποιο τρόπο πρέπει να συμπεριφέρεσαι για να έχεις την επιτυχία που θέλεις, κυρίως με τον Σκορπιό, ο οποίος είτε είναι μακριά σου και σε έχει τρελάνει με τις σκέψεις του ή είναι κοντά σου αλλά εσύ έχεις βρει τρόπο και τον ηρεμείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ορισμένες δουλειές που περιμένεις εδώ και καιρό, θα κλείσουν και μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν. Ίσως χρειαστεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σου ταιριάζουν αλλά συγχρόνως είναι αναγκαία γιατί σχετίζονται και με την ηθική πλευρά κάποιων καταστάσεων.
Γενικά: Ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι σε μια αναστάτωση και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς όλα αυτά που γίνονται μέσα σου ή από άλλα άτομα δίπλα σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις παρατηρητής για να μπορέσεις να έχεις την πλήρη εικόνα ενός θέματος.
Ερωτικά: Η απογοήτευση που μπορεί να ένιωθες από μια σχέση, κυρίως με Κριό ίσως σε έχει ενεργοποιήσει και σκέφτεσαι την πιθανή δική σου ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα. Αν κρατάς τα προσχήματα με τον Δίδυμο, τώρα θα βρεις ευκαιρία να τα αφήσεις γιατί θα μιλήσεις και θα εκφραστείς πιο αληθινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνεργάτες πάνε και έρχονται και συνεχώς ανανεώνεις ιδέες και στόχους, το ζητούμενο είναι όμως να τα βρίσκετε με ένα τρόπο πολύ πολιτισμένο και ευγενικό γιατί μερικές φορές λόγω της μεγάλης συναισθηματικής έντασης που νιώθεις δεν γίνεται. Πάντως να ξέρεις ότι η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει, αν θέλεις, να κρίνεις σωστά τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: