ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τετάρτη 29/10

Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται κόντρα στον άνεμο
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Γενικά: Τα βλέπεις όλα με μια σοβαρότητα που μπορεί και να σε ρίχνει κατά κάποιο τρόπο. Φαίνονται υπερβολικά τυπικά και προκαθορισμένα και αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο που σε εμποδίζει να συμπεριφερθείς ελεύθερα και παρορμητικά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω αρκετές φορές είναι πιεστική γιατί δεν είναι και πολύ εύκολο να διαχειρίζεσαι τον τρόπο που σκέφτεται και κινείται. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να μην απορρίψεις ένα κομμάτι από τον Ταύρο γιατί έτσι θα κόψεις τις γέφυρες μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις αφ' υψηλού κάποια άτομα που φαίνονται πολύ φιλόδοξα για τα δικά σου μέτρα και γούστα. Το ζητούμενο είναι να υψώσεις τον πήχη, να κρατήσεις τις φιλοδοξίες σου, χωρίς όμως να καταστρέψεις την αυθεντικότητά σου και για σένα αυτό είναι δύσκολο.
Γενικά: Προσπαθείς να οργανώσεις όλα τα οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει και κυρίως να μπεις στο πετσί τους για να τα λύσεις επί τόπου. Η φροντίδα σε ηλικιωμένα άτομα σε βαραίνει αλλά βλέπεις ότι σε χρειάζονται οπότε θυσιάζεις τον χρόνο σου εκεί γιατί το νιώθεις σαν υποχρέωση.
Ερωτικά: Ζυγίζεις και ξαναζυγίζεις τις καταστάσεις για να δεις τι θα κάνεις και πώς θα συμπεριφερθείς σε ένα πρόσωπο που δεν είστε πολύ κοντά λόγω των συνθηκών. Ο Κριός πάντως έχει πάρει κάποια θέση που στην ουσία σε ευνοεί, άσχετα αν εσύ δεν έχεις τον θάρρος να την αξιολογήσεις σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα, κυρίως για να βελτιώσεις την οικονομική αλλά και την επαγγελματική σου φήμη. Μερικές φορές πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι και άλλες βιάζεσαι να αναγνωριστείς. Τώρα δουλεύεις για το μέλλον με μια σωστή οργανωτική σκέψη και κίνηση.
Γενικά: Αμφισβητείς τις λέξεις και τις σκέψεις ενός ατόμου ή μιας ομάδας που συμμετέχεις γιατί πιστεύεις ότι θέλουν με κάποιο τρόπο να σε καλουπώσουν και αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο να το δεχτείς.
Ερωτικά: Οι συσχετισμοί που κάνεις για να δεις αν τελικά αξίζει να είσαι κοντά με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω μερικές φορές μπορεί να μην σε βοηθάνε. Η κρίση σου είναι αρκετά αρνητική ή διαστρεβλωμένη τουλάχιστον σήμερα. Μείνε με την καρδιά σου και σίγουρα αυτό θα σου εξασφαλίσει την ηρεμία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να μπεις σε καλούπι και να ζοριστείς για να πετύχεις κάτι σημαντικό γιατί πολλά πράγματα τα παρατάς ή τα αφήνεις στην μέση και αυτό είναι το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις τώρα.
Γενικά: Αναγκαστική προσγείωση αλλά όχι απαραίτητα κακή γιατί θα πέσεις στα μαλακά. Θα δεις και την άλλη όχθη του ποταμού που βρίσκονται όλες σου οι κοντινές σχέσεις. Υπευθυνότητα και θάρρος χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα των δικών σου ανθρώπων που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι κατά κάποιο τρόπο στην ανάγκη του άλλου για αυτό μπορεί να νιώσεις κάπως εξαρτημένος/η από τα συναισθήματα ή τις κινήσεις του ώστε να νιώσεις καλά. Δεν είναι εύκολο αλλά τουλάχιστον θα κάνεις ένα βήμα παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνεργασίες που επιβάλλονται γιατί έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι ή χρειάζεσαι άτομα για να βγάλετε την δουλειά μαζί δεν είναι το καλύτερό σου αλλά μαθαίνεις και παίρνεις μεγαλύτερη εμπειρία.
Γενικά: Βρίσκεσαι μεταξύ υποχρεώσεων αλλά και διάθεσης να περάσεις καλά. Μια το ένα επικρατεί μια το άλλο και προσπαθείς να τα φέρεις όλα σε μια ισορροπία για να μην σταματήσεις να προσφέρεις ούτε στον εαυτό σου, ούτε και στους γύρω σου.
Ερωτικά: Η δικαιοδοσία που έχει πάνω σου ένας Αιγόκερως μερικές φορές σε βγάζει από τα ρούχα σου γιατί μπορεί να λειτουργεί δίπλα σου σαν να σου δίνει εντολές. Με τον Σκορπιό υπάρχει απομάκρυνση αλλά όχι αποκοπή. Τα συναισθήματα υπάρχουν και μάλιστα είναι πολύ δυνατά.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιορίζεσαι γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και αυτό δεν σου δίνει την δυνατότητα να χαλάσεις περισσότερα χρήματα, παρόλο που το θέλεις.
Γενικά: Η σκέψη σου βρίσκεται στο τι πρέπει να κάνεις για να μην μείνεις μόνος/η γιατί αρκετές φορές το επιδιώκεις, χωρίς να το θέλεις. Νιώθεις αυτή την μοναχικότητα και τότε συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι για να την αντιμετωπίσεις. Η σοβαρότητα ενός οικογενειακού θέματος θα σε αναγκάσει να βελτιώσεις κάποιες προσωπικές σχέσεις γιατί έτσι θα μπορέσεις να βοηθήσεις στην επίλυσή του.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανασφάλειες τις οποίες καλύπτεις με ένα πολύ έξυπνο τρόπο γιατί δεν θέλεις να φανούν στο πρόσωπο που είστε μαζί. Περισσότερο ανησυχείς να μη δείξεις τις εσωτερικές σου φοβίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνεργασία που θα κάνεις με κάποια άτομα θα είναι πολύ συγκεκριμένη και σίγουρα θα είναι ασφαλής γιατί δεν σου πάνε αυτή την στιγμή τα εξτρήμ πράγματα.
Γενικά: Έχεις πολλές ανασφάλειες και προσπαθείς να τις βάλεις σε μια τάξη, κυρίως με οικογενειακά θέματα που αυτή την στιγμή ζορίζεσαι για να καταφέρεις να σταθείς επάξια στις ανάγκες που προκύπτουν. Πάντως επειδή μπορεί να νιώθεις ευάλωτος/η θα ευαισθητοποιηθείς σε θέματα που πιθανόν να μη σου είχαν περάσει καν από το μυαλό.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω έχεις διακυμάνσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η τι νιώθεις και με ποιο τρόπο θα είστε μαζί, χωρίς να μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς ότι στη σχέση παίρνονται αποφάσεις ή γίνονται κινήσεις που δεν είναι κοινές γιατί είσαι άτομο της συντροφικότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις πολύ πιεστικό ότι πρέπει να ακολουθήσεις τις επιταγές μιας κατάστασης οι οποίες θα σου περιορίσουν την εκφραστική και επικοινωνιακή σου άνεση. Όμως όλα χρειάζονται για να δεις την ουσία των πραγμάτων.
Γενικά: Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις τα εύκολα από τα δύσκολα και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα σου δώσει την καθοδήγηση για να βγεις από μια κατάσταση που μπορεί να σε μπερδεύει ή να σε κάνει να λυπάσαι περισσότερο από το κανονικό.
Ερωτικά: Έχεις πολλές δυνατότητες να περάσεις καλά αλλά πάνω από όλα να είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματά σου. Το «ναι» που θα λες να το εννοείς, το ίδιο και το «όχι». Σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα γιατί θα ελέγχεις τις καταστάσεις. Ένα μικρό επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σου φέρει μπροστά σου ένα άτομο που θα χαίρεσαι την παρέα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνονται ανακατατάξεις που σε βοηθάνε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά συγχρόνως να επιδιώξεις περισσότερο οργανωμένα και συγκεκριμένα τους στόχους σου. Μπορεί να πάρεις κάποια χρήματα από ένα πρόσωπο που τα περίμενες εδώ και καιρό κι επειδή είσαι σε φάση οργάνωσης να βάλεις μπροστά την πληρωμή κάποιων λογαριασμών σου.
Γενικά: Ονειρεύεσαι συνέχεια αλλά όλο κάτι χαλάει για αυτό πιθανόν να νιώσεις μια απογοήτευση για όλα τα θέματα και να έχεις συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτό μάλλον καλό θα σου κάνει γιατί όταν μπαίνεις σε τάξη όλα γίνονται καλύτερα.
Ερωτικά: Νιώθεις την ανάγκη να είσαι εγκρατής γιατί πιστεύεις ότι έχεις μια υπερβολή απέναντι σε ένα άτομο και αυτό να μην σου δίνει τα συναισθήματα που έχεις ανάγκη. Φρόντισε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες με τον Καρκίνο για να μοιραστείτε καλύτερες εμπειρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αιφνιδιαστική απόφαση ενός συνεργάτη σου να βάλει κάποιους περιορισμούς πιθανόν να σε ενοχλήσει πάρα πολύ για αυτό και εσύ χωρίς να πεις πολλά θα αποχωρήσεις από κάτι που είχατε αναλάβει μαζί.
Γενικά: Εκεί που κλείνεις μια τρύπα εκεί ανοίγει μια άλλη για αυτό θα επιβάλλεις στον εαυτό σου ψυχραιμία και σύνεση αλλιώς θα χάσεις την μπάλα και θα φερθείς με τρόπο που θα σου δημιουργήσει αυτοκριτική και ενοχές. Ένα μικρό tip αλλαγής στην εμφάνισή σου θα σου δώσει ευχαρίστηση.
Ερωτικά: Κρατάς τις αποστάσεις γιατί έχεις επιφυλάξεις και δεν εμπιστεύεσαι να αφήσεις την καρδιά σου σε χέρια που μπορεί να σε πληγώσουν, κυρίως με τον Κριό που παίζεται ένα παιχνίδι. Μπορεί να σε κολακεύει και να σε πιέζει αλλά προς το παρόν κρατάς την λογική σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κέρδος από κάποιες συνεργασίες και κυρίως από μια απόφαση που θα πάρεις από μόνος/η χωρίς να πιεστείς. Άτομα που σε εκτιμούν πολύ μπορεί να πουν ένα καλό λόγο για σένα σε ένα άλλο πρόσωπο και να σου ανοίξει μια πόρτα που δεν περίμενες.
Γενικά: Η φιλία για σένα είναι μια αξία που την κρατάς γιατί από εκεί γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Όμως εσύ δίνεις μέσα από την καρδιά σου αλλά μερικές φορές κάποια λόγια πίσω από την πλάτη σου σε πληγώνουν γι' αυτό μετά αποσύρεσαι και δεν θέλεις να δεις κανένα. Όμως δεν είναι κακό αν μιλήσεις για λίγο μόνο με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σου αρέσει πάρα πολύ αλλά συγχρόνως σε φοβίζει γιατί δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου, επειδή πιστεύει ότι δεν τον αγαπάς κι όχι ότι είναι του χαρακτήρα σου η απόσταση από τα πράγματα και τις καταστάσεις. Τις πιο πολλές φορές προσπαθείς τα βρεις με τον Ταύρο και τα καταφέρνεις κυρίως όταν μοιράζεστε κοινούς πρακτικούς στόχους.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξυπηρετείς τα συμφέροντα τρίτων ατόμων και αυτό μερικές φορές δεν σου φέρνει το κέρδος που περιμένεις. Μάλλον θα χρειαστεί από την πλευρά σου να γίνεις περισσότερο κατανοητός/η και απόλυτος/η και μετά να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Γενικά: Η αναγκαστική προσγείωση δεν είναι και τόσο ανεδαφική για σένα, άσχετα με το τι πιστεύεις η τι νομίζεις. Διαθέτεις πολύ υλικό σε ενέργεια και φαντασία για αυτό θα δοκιμάσεις να βγάλεις από πάνω σου οτιδήποτε χαοτικό υπάρχει για να μπορείς να υλοποιήσεις.
Ερωτικά: Κάνεις σκέψεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρουν και μετά αλλάζεις γιατί δεν είσαι σίγουρος/η τι νιώθει ή θέλει τελικά να σου αποδείξει με την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Κυρίως αν είναι Ζυγός σε μπερδεύει πάρα πολύ για να είσαι καλά μαζί του. Αντίθετα η κυριαρχία πάνω στον Ταύρο είναι δεδομένη γιατί του βγάζεις όμορφα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και με τον τρόπο αυτό δηλώνεις και σε εσένα αλλά και στους άλλους ότι έχεις ικανότητες ακόμα και αρχηγίας που πιθανόν να έχεις κρυμμένες. Τα χρήματα που περιμένεις από μια κληρονομιά μπορεί να μην είναι τόσα όσα νόμιζες αλλά τουλάχιστον θα έρθουν στα χέρια σου.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: