ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Δείτε τι θα δοθεί στις οικογένειες των 3 αδικοχαμένων οπλιτών. Πόσο κοστολογούν άραγε κάποιοι τις ζωές;

Η πρωτοφανής τραγωδία η οποία συνέβη στον Βόλο, πριν λίγες μέρες, συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο με τις οικογένειες των αδικοχαμένων ανδρών να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη συμφορά που τους βρήκε.

Η αλήθεια είναι πως τα λεφτά δεν μπορούν να φέρουν τα 3 παλικάρια που πέθαναν ξαφνικά και πολύ νωρίς, πίσω όμως οι οικογένειες τους, δικαιούνται κάποια χρηματική αμοιβή.

Ο 34χρονος Αναστάσιος Μεζάλας και ο 33χρονος Γιώργος Ορφανίδης είχαν γυναίκες και παιδιά. Μάλιστα, ο γιος του 34χρονου λοχία είναι μόλις 9 μηνών. 

Οι οικογένειες των δύο ΕΠΟΠ που σκοτώθηκαν θα πάρουν εφάπαξ ένα ποσό, το οποίο θα προσεγγίσει τα 35.000 ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απαλύνει ο πόνος τους, αλλά τουλάχιστον θα αποτελέσει βοήθημα για τις γυναίκες τους, ώστε να μεγαλώσουν με λιγότερες οικονομικές δυσκολίες τα παιδιά τους.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί ένα επίδομα το οποίο θα φτάνει τα 900 ευρώ για τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωσή τους ή μέχρι τα 25 τους χρόνια, αν σπουδάσουν, ενώ ίσως ένα μέλος της οικογένειας να διοριστεί στο δημόσιο.

Για τον 19χρονο Φώτη Ανδρικόπουλο, θα δοθεί ένα ποσό το οποίο θα φτάνει τα 13.000 ευρώ και μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ ίσως η οικογένεια του πάρει ένα ποσό αποζημίωσης, ενώ δικαιούται και διορισμό ενός μέλους της, στο δημόσιο.

deite-to

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: