ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Άρης - Καστοριά 4-1 (Κύπελλο Γ' Εθνικής) (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ο Άρης επικράτησε της Καστοριάς με 4-1 σε παιχνίδι για την Β΄ φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής και πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του διαδόχου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Άρης σε παιχνίδι για την Β΄ φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής επικράτησε της Καστοριάς με 4-1 και πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του διαδόχου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Οι «κίτρινοι» υπό τις οδηγίες των Μπουγιουκλή και Σίτσα κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να αφήσουνε πίσω τους το αγχωτικό 0-0 του πρώτου ημιχρόνου και να φθάσουνε στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης.


Στο θέμα του προπονητή και του διαδόχου του Καλαϊτζίδη το όνομα του Σέρβου τεχνικού Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μεταξύ αυτών της περσινής χρονιάς, παραμένει ψηλά στην λίστα και από την ελληνική αυτό του Νίκου Νιόμπλια.


Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο ο επιθετικός μονόλογος του Άρη δεν συνδυάστηκε και με κάποιο γκολ με την πρώτη ευκαιρία να ήρθε στο 6΄ με τον Καπνίδη να μην μπόρεσε να κερδίσει τον Κοκκινίδη στο τετ α τετ τους.


Στο 7΄ ο Πόι δεν πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα της Καστοριάς ενώ στο 19΄ απέκρουσε την μπάλα στο πλασέ του Πόι. Στο 23΄ ο Κοκκινίδης είπε όχι στον Προβατίδη και στο 25΄ ο Καπνίδης δεν μπόρεσε σε κενή εστία να αξιοποιήσει το γύρισμα του Πόι.


Στο 27΄ το γκολ του Ψυχογιού δεν μέτρησε καθώς προηγήθηκε οφσάιντ ενώ στο 29΄ ο διαιτητής Βλιώρας υπέδειξε παίζεται στην ανατροπή του. Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 45΄ όπου παρά την διπλή ευκαιρία του Άρη με το σουτ του Προβατίδη και εν συνεχεία την κεφαλιά του Πόι η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.


Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Κι αν στην φάση του 47΄ δεν πήρε το πέναλτι που ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές του στην ανατροπή του Σταυρόπουλου ήρθε το 1-0 στο επόμενο λεπτό στο 48΄ με την προβολή του Προβατίδη μετά το δοκάρι του Πόι.


Το 2-0 στο 56΄ με το ανάποδο ψαλιδάκι του Καπνίδη, στο 66΄ ήρθε η αποβολή για την Καστοριά με την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Παπαδόπουλος και σκληρό μαρκάρισμα στον Πόι. Στο 68΄ η μπάλα από το σουτ του Αργεντινού πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κοκκινίδη.


Στο 71΄ ο Χιντασέλι δεν μπόρεσε σε κενή εστία να πάρει την κεφαλιά για να κάνει το 3-0, όπως και ο Καπνίδης στο 74΄ μετά την ασθενή απόκρουση του Κοκκινίδη από το σουτ με φάλτσα του Λιόλιου. Στο 76΄ ο Κοκκινίδης είπε όχι στον Χιντασέλι με τον Σουνά να έκανε το 3-0 στο 80΄.


Ο Άρης δεν κατέβασε ταχύτητα και έψαξε το 4-0 που μπορεί να μην το πέτυχε ο Ατματσίδης στο 83΄ το έκανε όμως ο Χιντασέλι με πλασέ του στο 86΄. Κι όσο για το γκολ της τιμής για την Καστοριά ήρθε στο 90΄ με τον Καραθάνα μετά την λάθος συνεννόηση του Καρατζιοβαλή με τους αμυντικούς του.


ΣΚΟΡΕΡ: 48' Προβατίδης, 52' Καπνίδης, 80' Σουνάς, 86' Χιντασέλι - 89' Καραθάνας
ΔΟΚΑΡΙ: 48' Πόι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλιώρας (Λάρισας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66' Παπαδόπουλος (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38' Σπανός, 52' Παπαδόπουλος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Μπουγιουκλής-Σίτσας): Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκόλιας, Προβατίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Πόι, Καπνίδης.

Καστοριά (Βάλλης): Kοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊρακτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης (8΄ Τάσιος), Γιαννουλίδης, Καραθάνας.












sentragoal.gr
seleo.gr

Τραγικό. Μόλις 671 εισιτήρια!
Η εικόνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο σημερινό ματς με την Καστοριά ήταν… άσχημη. Με την έννοια ότι το γήπεδο ήταν παγωμένο κι όχι μόνο από τις κακές καιρικές συνθήκες. Ο κόσμος δεν πήγε, στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα… δυσαρέσκειας για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σημερινό ματς κόπηκαν 671 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν μόλις 3.058 ευρώ. Τα έξοδα του Άρη για το παιχνίδι ήταν μερικές χιλιάδες ευρώ περισσότερα…

thessports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: