ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ισχυρό σύστημα καταιγίδων θα πλήξει την χώρα μας μετά τις 5-6 Νοεμβρίου!

Νέα προγνωστικά στοιχεία, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις μας πως μετά τις 5-6 Νοεμβρίου, θα επιδεινωθεί ο καιρός στη χώρα μας, ενώ ήδη ακραία καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν σε...
όλη τη δυτική και κεντρική Ευρώπη.

Ένας σφοδρός τυφώνας, θα δημιουργηθεί στη δυτική Ευρώπη, θα εισβάλλει στις αρχές Νοεμβρίου σε Πορτογαλία και Ισπανία και θα αλλάξει άρδην το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ευρώπη.

Αυτός το τυφώνας φαίνεται να κρίνει και το σκηνικό του καιρού μέσα στο Νοέμβριο, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Δεν θα έρθει κρύο με αυτό τον τυφώνα, ωστόσο θα έρθουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στις 4 και 5 Νοεμβρίου, σφοδρές καταιγίδες θα πλήξουν όλη τη κεντρική Ευρώπη και κυρίως τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ιταλία.

Μετά τις 5-6 Νοεμβρίου, αυτό το ισχυρό σύστημα καταιγίδων, θα ανατροφοδοτηθεί από την Αδριατική θάλασσα και το Ιόνιο πέλαγος, θα γίνει ακόμα σφοδρότερο και θα εισβάλλει και στην Ελλάδα. Θα δώσει πανίσχυρες καταιγίδες μετά τις 5-6 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα. Είναι κάτι που το δείχνουν τις τελευταίες 2 μέρες όλα τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού.

Ίσως να είναι και μεγαλύτερο αυτό το σύστημα, από αυτό που επηρέασε τη χώρα μας στις 23-24 Οκτωβρίου, το οποίο έδωσε και αυτό ακραία καιρικά φαινόμενα. Αναμένουμε λοιπόν νεότερα προγνωστικά στοιχεία του greek-weather.org, γι’ αυτή τη τόσο σημαντική αλλαγή του καιρού που όπως όλα δείχνουν θα επηρεάσει όλη την Ελλάδα.


makeleio
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: