ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τρίτη 7/10

Αν κάποια στιγμή νιώθεις ότι είσαι δυστυχής να σκεφτείς ότι κάποιος άλλος με πολύ λιγότερα από εσένα είναι πολύ ευτυχισμένος
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Γενικά: Βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με μια κατάσταση που σίγουρα θα σε ευαισθητοποιήσει απέναντι σε άλλα άτομα και κυρίως σ' εκείνα που έχουν ανάγκη τη στήριξή σου. Από την άλλη, μπορεί να βαριέσαι τον πολύ κόσμο και να απομονώνεσαι γιατί έχεις ανάγκη και από μοναχικότητα.
Ερωτικά: Η σημαντική σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να εξελιχτεί με αφορμή ένα πρόβλημά σου και θα προσφερθεί να σε στηρίξει σε πολλά πρακτικά θέματα ή να σε διαφωτίσει πάνω τους προβληματισμούς σου. Το Λιοντάρι βρίσκεται σε θέση αναπνοής από εσένα αλλά μην πτοείσαι αν βλέπεις κάποια εμπόδια που βάζει. Το κάνει για να σε δοκιμάσει γιατί θέλει να έχει σιγουριά πριν από μια σοβαρή κίνησή του.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα μπορεί να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες φορές γιατί δεν διαπραγματεύεσαι πέρα από τα όρια που έχεις βάλει. Αυτό θα σου δώσει σιγουριά αλλά και μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου.
Γενικά: Κάτι νέο μπορεί να ανατείλει στην καθημερινότητά σου και πιθανόν να χρειαστεί να το στηρίξεις πολύ πιο έντονα από άλλες φορές. Η ανάγκη που έχεις για σταθερότητα δεν σε βοηθάει να ρισκάρεις ή να γνωρίσεις κάτι καινούργιο. Η ευαισθησία σου μπορεί να μετατραπεί σε καλλιτεχνικό ψάξιμο αν φυσικά έχεις αποφασίσει να την εκτονώσεις με ένα δημιουργικό τρόπο.
Ερωτικά: Αισθάνεσαι βαθιά τα προβλήματα του προσώπου που είστε μαζί αλλά πολλές φορές διστάζεις να πεις την γνώμη σου μην τυχόν και το στεναχωρήσεις. Όμως χρειάζεται να ξεχωρίσεις την λύπηση από την αγάπη γιατί μερικές φορές καθηλώνεις τον εαυτό σου σε μια σχέση που πιθανόν να μην σου ταιριάζει από φόβο ή ανασφάλεια ότι θα κάνεις λάθος. Με τον Τοξότη σίγουρα θα υπάρξει ένα μπέρδεμα μεταξύ σας, κυρίως αν η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη γιατί μπορεί να πιστεύει ότι τον/την βλέπεις φιλικά κι όχι ερωτικά και να αποτραβηχτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις μια υποστήριξη από φίλους ή από μια ομάδα ατόμων και αυτοί τελικά ενώ δείχνουν ότι θέλουν πολύ να σε στηρίξουν είτε απομακρύνονται , είτε βρίσκουν λύσεις που δεν βοηθάνε και τελικά θα κάνεις κινήσεις αλλά πολύ αργές. Όμως λόγω της καλής σου διάθεσης εσύ θα κατορθώσεις να κερδίσεις αυτά που θέλεις ή να εισπράξεις χρήματα.
Γενικά: Πιθανόν να έχεις ένα μπέρδεμα ή μια ασάφεια για τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείς ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους. Ίσως παρακολουθείς αδιάφορα ή λόγω της μεγάλης ευαισθησίας να παρασύρεσαι από εδώ και από εκεί. Προσπάθησε να μαζέψεις το σπίτι σου ή τον προσωπικό σου χώρο γιατί μπορεί να ψάχνεις πράγματα και να μην τα βρίσκεις.
Ερωτικά: Είσαι σε φάση πουν πιθανόν να μην θέλεις ή να μην μπορείς να ξεκαθαρίσεις ένα μέρος των συναισθημάτων σου. Αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει κάποιες φαντασιώσεις που είναι και καλό και κακό γιατί άλλη εικόνα μπορεί να θέλεις να δείξεις και άλλη δείχνεις. Με τον Σκορπιό πάντως θα φτιάξουν οι σχέσεις σου γιατί δείχνεις ότι καταλαβαίνεις αυτό που θέλει. Αντίθετα με τον Ιχθύ θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του που θα τον/την μπερδέψεις πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να πέσεις θύμα απάτης είτε των άλλων είτε του εαυτού σου, τόσο πολύ ώστε να μην ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα. Για αυτό θα πρέπει τουλάχιστον για σήμερα να έχεις μια επιφυλακτικότητα σε αυτά που ακούς αλλά και σε αυτά που υπόσχεσαι ότι μπορεί να κάνεις.
Γενικά: Δεν αφήνεις περιθώρια να σε ενοχλήσει κάτι και ξέρεις ότι αν το ενισχύσεις θα αρχίσεις να χρησιμοποιείς σωστά την ενέργειά σου γιατί λόγω της ευαισθησίας σου χαλιέσαι υπερβολικά. Το καλό είναι ότι σήμερα μπορείς και ονειρεύεσαι και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ψυχή σου για να την ελαφραίνεις.
Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλά άτομα και αυτό σίγουρα θα σου δώσει την πιθανότητα να κάνεις μια έντονη γνωριμία η οποία θα σε φέρει πολύ κοντά με την καρδιά σου. Αυτό είναι βασικά που έχεις ανάγκη για αυτό ο Ιχθύς μπορεί να πιάσει τα ευαίσθητα σημεία σου και να σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρησιμοποιείς όλα τα μέσα προκειμένου να πετύχεις. Παρόλο που πιστεύεις ότι μάλλον ρισκάρεις, δε θα δειλιάσεις γιατί σου αρέσει να βρίσκεσαι μπροστά απ' όλες τις εξελίξεις. Να προσέχεις όμως αυτά που θα σου λένε οι υπόλοιποι για κάποιες υπογραφές ή ένα ταξίδι που μπορεί να πας. Θα πρέπει να πετάς ή να κρατάς σύμφωνα με την προσωπική σου πείρα τι είναι αυτό που σου κάνει και τι όχι.
Γενικά: Νιώθεις ότι κάποιες αμφιβολίες μπορεί να σε εμποδίσουν να κερδίσεις υποθέσεις που αφορούν κυρίως σε προσωπικό και σε οικογενειακό επίπεδο. Πιθανόν να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να βρεις πολύ υλικό για να δουλέψεις γιατί δε φαίνεται αλλά κρατάς κρυμμένη μέσα σου μια πλευρά για να μην ξεπεράσεις τα όριά σου με τους άλλους.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ δεν σε αφήνει αδιάφορο/η απλά μπορεί να σε αποπροσανατολίζει γιατί δεν ξέρεις προς τα πού τελικά θα οδηγηθείτε. Βασικά αυτή η σχέση είναι καρμική οπότε σίγουρα θα μάθει κάτι ο ένας από τον άλλο. Θα γίνει κάτι καλό αυτή την εβδομάδα και πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Φρόντισε να μην παρασύρεσαι από συναισθήματα που τελικά δεν θα σε βγάλουν πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα αυτή την στιγμή η οποία μπορεί να σταματάει από ένα αποπροσανατολισμό ο οποίος μπορεί να μην ξέρεις από που πηγάζει. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες και μην αναλώνεσαι σε πράγματα που παραμερίζουν τις προτεραιότητές σου. Η διαδικασία πάντως της δημιουργίας σε συγκινεί πολύ και πιθανόν, παράλληλα με την δουλειά σου, να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό που όμως θα σου πηγαίνει.
Γενικά: Ο συναισθηματισμός σου σε υπερκαλύπτει και πιθανόν να το παρατραβήξεις γιατί μπορεί να μην αντέχεις μέσα σου να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που τελικά αντί να σου κάνουν καλό σε μπερδεύουν περισσότερο. Ενώ χρειάζεσαι ξεκαθάρισμα σε πολλά θέματα, από το σπίτι σου μέχρι και συζητήσεις που θα κάνεις με πολύ κοντινά σου πρόσωπα, εσύ μπορεί να βρίσκεσαι σε αδράνεια και ο χρόνος να τρέχει χωρίς να το καταλάβεις.
Ερωτικά: Η αποδοχή μιας προσωπικής ανάγκης θα σε κάνει να τοποθετήσεις το πρόσωπο και τα γεγονότα που δημιουργούνται πιθανόν σε ένα βάθρο που σίγουρα προς το παρόν θα σε αποπροσανατολίσει γιατί δεν εκφράζεις τις ανάγκες σου ή χάνεις την ατομική σου αξία. Κυρίως με τον Δίδυμο και τον Ιχθύ θα υπάρχει μια μεγάλη ασάφεια. Αντίθετα με τον Σκορπιό μπορείς να διοχετεύσεις με καλό τρόπο όλες τις αναποδιές του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια σημαντική καμπή. Ίσως υπάρχουν ευκαιρίες και δεν τις βλέπεις γιατί δεν σου είναι εύκολο να αποσαφηνίσεις τις δυνατότητές σου και τις ανάγκες σου. Όμως αν επιμείνεις και παραμείνεις σε μια κατάσταση ισορροπίας και συνεργασίας κάτι θα φανεί που θα μπορείς να κατευθυνθείς.
Γενικά: Εξωτερικά όλα δείχνουν ότι χειρίζεσαι άψογα όλες τις καταστάσεις που σε απασχολούν. Όμως τα φαινόμενα απατούν γιατί κάπου αλλού έχεις το μυαλό σου και δεν μπορείς εύκολα να συγκεντρωθείς εκεί που πρέπει γι' αυτό πιθανόν να χαθείς πριν φτάσεις στον προορισμό σου. Καλό είναι θα ήταν να δραστηριοποιηθείς, γιατί έχεις σημαντική εύνοια για να φτιάξεις οτιδήποτε θελήσεις, και εσύ πιθανότατα αδρανείς.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν μπορείς εύκολα να κρατήσεις τις ισορροπίες παρόλο που το θέλεις πολύ και το πλανητικό σύστημα δουλεύει για σένα. Δεν είσαι μέσα σου ξεκάθαρος/η συναισθηματικά κι ενώ είσαι σε σχέση θα δείχνεις ότι δεν είσαι. Όλο αυτό σίγουρα θα σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η και αδρανή προς τα θέλω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και τώρα όλοι σε θέλουν και σε αγαπάνε. Το ζητούμενο είναι να αντιληφτείς εσύ τι θέλεις γιατί δεν είναι μόνο να κερδίσεις χρήματα αλλά και κάτι πιο σημαντικό, να έχεις καλούς συνεργάτες που ίσως είναι και φίλοι σου.
Γενικά: Ασχολείσαι με την καθημερινότητά σου πολύ χαλαρά και από εκεί που είχες αγχωθεί υπερβολικά, τώρα μάλλον έχεις χαλαρώσει και υπολειτουργείς, με τη δικαιολογία ότι όλο και κάτι δεν είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Η εμπιστοσύνη πάντως στα σχέδιά σου είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να έχεις. Ένα καινούργιο χόμπι θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες τάσεις για απομόνωση αλλά τουλάχιστον θα σου βγει σε καλό γιατί κάνεις μια σημαντική αξιολόγηση σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να αποκοπείς ακόμα και από το πρόσωπο που είστε μαζί, χωρίς να νιώθεις όμως άσχημα γιατί το ορίζεις. Το φλερτ που μπορεί να υπάρξει από ένα πρόσωπο που δείχνει ρομαντισμό ίσως μείνει στον αέρα, κυρίως από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κανονικά θα έπρεπε να ανησυχείς, εσύ αδιαφορείς με ένα τρόπο πολύ περίεργο. Σαν μέσα σου κάτι να σου λέει «χαλάρωσε και αφέσου εκεί που θα σε πάνε οι κινήσεις σου». Και εσύ το κάνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή κι αυτό θα σου βγει σε καλό. Ίσως κάπου να εμπιστεύτηκες το πρόβλημά σου και τελικά θα υπάρξει ανταπόκριση.
Γενικά: Ενώ είχες βάλει πολλά σχέδια στο στόχαστρό σου, τώρα νιώθεις σαν να είναι μια άλλη ημέρα και πιθανόν να μην έχεις καθόλου διάθεση να κάνεις αυτά που έλεγες. Ούτε καν γυμναστήριο που το ξεκίνησες πολύ ζεστά και δυναμικά. Μην ανησυχείς, για λίγο θα ξαποστάσεις και μετά θα ξαναπιάσεις τους γνωστούς ρυθμούς σου.
Ερωτικά: Έχεις παρατήσει τις προσπάθειες και νιώθεις ότι δεν είναι αναγκαίο να τρέχεις από εδώ και από εκεί γιατί συναισθηματικά βαριέσαι να κυνηγήσεις ακόμα και την προσωπική σου σχέση. Το καλό είναι ότι βρίσκεσαι σε μια πολύ δυναμική φάση και σίγουρα κάτι πολύ καλό θα φέρει το επόμενο βήμα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορες ιδέες, πολύ πιο φρέσκες και προχωρημένες, για αυτό μπορεί να σου έρθει να κάνεις κάτι τελείως καλλιτεχνικό και μεταμορφωτικό, ταυτόχρονα με τη σταθερή δουλειά σου.
Γενικά: Έχεις μια χαλαρότητα και κρατάς κάποιες αποστάσεις ακόμα και σε σημαντικές συζητήσεις. Η πιθανή βοήθεια που θα σου ζητηθεί για άτομα που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σίγουρα θα σε ευαισθητοποιήσει πολύ και δεν θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις από την ιδέα της στήριξης και της προσφοράς.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση τόσο πολύ περίεργη που ούτε εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις. Μπορεί να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο, με καλά δείγματα γραφής που κανονικά θα έπρεπε να σε ευχαριστήσει. Όμως κάτι ανικανοποίητο σου έχει βγει που θα σε ταλαιπωρήσει για λίγο διάστημα. Κατά τα άλλα προτιμάς να μην κάνεις καβγάδες και να κρατήσεις τις ισορροπίες κυρίως αν σχετίζεσαι με Ζυγό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις πλέον προς τα πού θέλεις να πας και το βλέπεις κι εσύ ότι βρίσκεσαι σχεδόν στο τέλος του σκοπού σου και, μετά, όλο κάτι θα ξεκινήσει. Το θέμα είναι να μην σταματήσεις λόγω κούρασης γιατί αυτό είναι το αδύνατο σημείο σου.
Γενικά: Έχεις κάποιες τάσεις απομόνωσης αλλά τελικά κανένας δεν σε αφήνει να βαρεθείς ή να μείνεις μόνος/η. Τώρα είναι μεγάλη ευκαιρία να καταπιαστείς με αυτά που θέλεις γιατί θα νιώθεις έντονη πίεση και θα πρέπει κάπου να την διοχετεύσεις. Η αγωνία για ένα από τα παιδιά σου ή το θέμα ενός παιδιού πιθανόν να σε στενοχωρήσει αλλά τελικά θα δεις ότι το πρόβλημα δεν είναι και τόσο σοβαρό.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός παραμένει «καρφωμένος» στην καρδιά και το μυαλό σου. Αλλά όσο και να συγκρούεστε υπάρχει αλληλοσεβασμός που δεν μπορεί να διαταραχτεί, εκτός αν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα έχεις καταλάβει τι θέλεις να κρατήσεις και τι θέλεις να πετάξεις από συνεργασίες μέχρι άτομα που σε βγάζουν από τον προσανατολισμό σου. Έχεις σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη κυρίως αν κάνεις κοινωνικά ή επικοινωνιακά επαγγέλματα.
Γενικά: Από εκεί που βρισκόσουν μέσα στις σκέψεις σου και δεν άντεχες να κοντραριστείς για να μην χαθεί η ηρεμία, ξαφνικά θα νιώσεις ότι θέλεις να βγεις προς τα έξω και να κάνεις πολλά πράγματα για σένα. Πιθανόν να πιστεύεις ότι είσαι το θύμα κάποιων περιστάσεων και δεν υπάρχει καθόλου χώρος για σένα αλλά είναι μια δικαιολογία γιατί δεν αντέχεις την αυτοκριτική. Η εξωτερική σου αναβάθμιση θα φανεί έντονα κάποια στιγμή.
Ερωτικά: Ο Ζυγός μια έρχεται και μια φεύγει αλλά το έχεις συνηθίσει και κάπου τον έχεις αποδεχτεί γιατί μάλλον δημιουργείται από εσένα ένα είδος ασάφειας Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη που μπορεί να νιώσεις μέσα σου και θα σε οδηγήσει να κάνεις τα σωστά βήματα χωρίς καμία προσπάθεια. Με τον Τοξότη παίζεται πιο έντονα το παιχνίδι αλλά υπάρχουν από την πλευρά του έντονες απαιτήσεις που πιθανόν να ακολουθήσεις γιατί πρέπει να μπεις και στον δικό του κόσμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς όσο μπορείς τις ισορροπίες που διαμορφώνουν ένα μεγάλο κύκλο εργασιών με συνεργασίες, συναντήσεις, επαφές, νέες γνωριμίες και γενικά κάτι καινούργιο που πάει να ξεκινήσει στην ζωή σου πολύ δειλά αλλά καθόλου αμελητέο. Προχώρησε χωρίς να περιμένεις την αποδοχή από όλους και μη νιώθεις ότι είσαι υπόλογος/η για όλους και όλα.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: