ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Διαιτητής έδειξε ''κόκκινη'' σε πατέρα, γιο και ανηψιό!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα τοπικό ντέρμπι με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα σε τρεις παίκτες από...την ίδια ομάδα που είχαν συγγενική σχέση.

Για το θέμα αυτό σε ρεπορτάζ του gazzetta αναφέρονται τα εξής:

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό αυτό που συνέβη στο τοπικό ντέρμπι ΑΕ Καψοχώρας με τον Εθνικό Κλειδιού, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για κάτι που πιθανότατα να μην έχει συμβεί ποτέ ξανά στα παγκόσμια χρονικά!

Πρωταγωνιστές; Ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Μαλούτας και τρεις παίκτες των γηπεδούχων οι οποίοι ωστόσο είχαν συγγενική σχέση, αλλά... κατόρθωσαν να αποβληθούν όλοι τους! Οι πρώτοι που πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια ήταν οι Κώστας και Γιώργος Πιπιλιάρης, οι οποίοι είναι ξαδέρφια, όταν σε μία από τις... αναμπουμπούλες του αγώνα δέχτηκαν κόκκινη κάρτα, μαζί με τον Παρασχόπουλο από τους φιλοξενούμενους, με τη σύρραξη να σημειώνεται στο 25', προκαλώντας και την 20λεπτη διακοπή της συνάντησης.

Η αναμέτρηση άλλωστε σημαδεύτηκε από πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα, διακοπές κι όλα τα... συστατικά ενός τοπικού ντέρμπι. Το κρεσέντο των αποβολών ωστόσο δεν είχε τελειώσει, αφού στην επανάληψη αποβλήθηκε και ο Μπάμπης Πιπιλιάρης, πατέρας του ενός από τα δύο ξαδέρφια, έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για διαμαρτυρία στον βοηθό Νατσιούρα!

Στο σημείο εκείνο το ματς ήταν ήδη στο 0-2 (52' και 62' τα γκολ) για τον Εθνικό Κλειδιού με τον Κιρκιλιανίδη να σημειώνει και τα δύο γκολ και την ΑΕ Καψοχώρας να μειώνει μόνο στο 73' με όμορφο τέρμα του Μαυρίδη και το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε, παρ' ό,τι έφτασαν κοντά στο 2-2 οι γηπεδούχοι.

gazzetta

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eine o diaititis pou persi epexe pyrsos kampaniakos