ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Στον εφιάλτη των ναρκωτικών πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Δεν κατάφερε να ξεφύγει. 
Η Ελεονώρα Μελέτη φέτος θα κάνει μια διαφορετική εκπομπή.

Η πρόταση που της έγινε από το «Ε» ήταν...
αυτό που ήθελε να κάνει και γι’ αυτό την αποδέχτηκε. Ουσιαστικά θα είναι ένα «flashback» για όλους αυτούς που ενδεχομένου με ξέρουν και ένα καινούριο «χαίρετε» σε αυτούς που δεν με ξέρουν. Κι αυτό γιατί υπήρξαν τηλεκριτικοί που δεν γνώριζαν ότι εγώ έχω υπάρξει δημοσιογράφος και μάλιστα στα διεθνή», δήλωσε στο You και συνέχισε για την Ντέπυ Γκολεμά.

«Την κάλεσα βέβαια στην εκπομπή να βγει, αλλά δεν δέχτηκε. Ήθελα να της δώσω βήμα σε περίπτωση που ήθελε να το συζητήσουμε στον αέρα. Και το έκανα δημόσια, γιατί κι εκείνη δημόσια έκανε την κριτική της. Ακολουθώ το δρόμο που μου ανοίγουν».

Στην συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ορισμένα από αυτά που θα δούμε στην εκπομπή. «Στόχος του #hashtag είναι να γίνομαι και βιωματικά μέρος της έρευνας. Αληθεύει, ότι θα δοκιμάσω ναρκωτικά αλλά δεν κάνω κάτι το οποίο θα σοκάρει, μόνο τους ακρο-συντηρητικούς και τους ενοχικούς θα μπορούσε. Δεν κάνω κάτι παράνομο με βάση τα δεδομένα της χώρας στην οποία φιλοξενούμαι». Βέβαια, όλα αυτά θα τα κάνει για τις ανάγκες της εκπομπής, αφού η παρουσιάστρια δεν καπνίζει.

«Απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα αλλά όχι σε συνθήκες μη επαγγελματικές. Δηλαδή δεν θα έκανα κάτι για τις ανάγκες τις εκπομπής και μόνο. Υπάρχουν άνθρωποι, που με συναναστρέφονται και με λένε «τρελή». Το «τρελή» έχει να κάνει με αυτό ακριβώς. Μπορεί να είμαι ανατρεπτική και τολμηρή σε πράγματα και χωρίς να είναι η κάμερα μπροστά. Δεν το κάνω για να προκαλέσω».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι με το star συζήτησε το ενδεχόμενο της συνέχισης της συνεργασίας της, ενώ προτάσεις δέχτηκε και από άλλα κανάλια. Βέβαια, με κανένα δεν συμφώνησε να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε και πως αν δεν προέκυπτε η πρόταση από το «Ε» δεν θα έκανε κάτι τηλεοπτικά και θα ασχολιόταν με κάτι εντελώς διαφορετικό που είχε να κάνει με την επικοινωνία.

syllogi.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: