ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του γνωστού Έλληνα ηθοποιού που χάριζε στιγμές δράσης και αγωνίας με τον χαρακτήρα στους ρόλους που έπαιζε στο θεατρικό σανίδι και την μικρή οθόνη. Έτσι ακριβώς...
έμελλε να φύγει από τη ζωή εδώ και λίγους μήνες...μυστήρια, κρυφά, νωχελικά προκαλώντας μια αγωνία και χιλιάδες γιατί...
Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, τον αγαπημένο ήρωα του Πάνου Κοκκινόπουλου που έπαιζε στην «10η εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο». Οι ρόλοι του ήταν πάντα μυστήριοι και σκοτεινοί...έτσι ακριβώς όπως έφυγε..

Στα 56 του χρόνια έχασε την μάχη με την ζωή αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα υγείας, δίχως να πει στους συναδέλφους του τίποτα γι'αυτό. Αυτοί που τηρούσαν σιγήν ιχθύος ήταν η οικογένεια του που ακόμα και τώρα δεν έχουν δώσει καμία απάντηση για τα αιτία που τον οδήγησαν στον θάνατο. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τον χαρακτήρα του. Είχε αυτό το χαρακτηριστικό πρόσωπο που και να έπαιζε έλεγες «Ααα ο γιατρός..ο αστυνόμος..ο Παύλος από την 10η εντολή!»Έπαιζε σε μικρούς ρόλους, αλλά οι συμμετοχές του ήταν πολλές. Κάποιες από αυτές ήταν: Οκέι φίλε(1974), Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927(1980), Μπορντέλο(1985), στασία (1993), Μην φοβάσαι τη φωτιά(1994), Κόκκινος Κύκλος(2000), 10η Εντολ (2004), Μαύρα Μεσάνυχτα (2007), Κάρμα (2009), Steps (2011).

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια όταν του προτάθηκε ρόλος για σειρά από μεγάλο κανάλι και το σήκωσε η γυναίκα του και έτσι απλά είπε στους ιθύνοντες της ταινίας ότι ο σύζυγος της δεν ζει πια...έτσι απλά... Πάντως από την πλευρά μας, μετά από πολύωρες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον του και αφού όλοι μας έλεγαν το ίδιο πράγμα «τι να σας πω..αφήστε το..η οικογένεια δεν θέλει να μιλήσει..», εμείς το σεβόμαστε απόλυτα και πράττουμε αναλόγως.



seleo.gr govastileto.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: