ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ – Έκοψε τους όρχεις του…δώρο για την νύφη!

Για δώρο θα σκεφτεί κανείς, για αναμνηστικό… για κάτι ρε αδερφέ τα έκοψε με δυο μαχαίρια, μπούκαρε στην εκκλησία και για να της τα δώσει στο χέρι!
Αυτό κι αν ειναι παράξενο και παράλληλα σοκαριστικό θέαμα.
Άντε να είσαι καλεσμένος σε έναν τέτοιο γάμο. Η ιστορία έχει ως εξής: ένας βρετανός έκοψε με τα δυο μαχαίρια τους όρχεις του και εισέβαλε σε μία εκκλησία στο Έσεξ, μισή ώρα πριν τελεστεί προγραμματισμένος γάμος, με σκοπό να τους δώσει στα χέρια της νύφης. Κι όμως ναι… επειδή σίγουρα θα σας είναι περίεργο…. κι όμως ναι τα κρατούσε στα χέρια ενώ παράλληλα αιμοραγούσε.

Εκτός από τον ανθοπώλη και τον εφημέριο που φρόντιζαν τις τελευταίες πινελίες για την τέλεση του μυστηρίου κάποιοι από τους καλεσμένους είχαν ήδη φτάσει στην εκκλησία όταν ο τραυματισμένος άνδρας εισέβαλε μέσα σε αυτήν με τους όρχεις του στα χέρια. Όπως είναι λογικό και επόμενο η εκκλησία άδειασε αμέσως , ενώ κάλεσαν πολύ γρήγορα ασθενοφόρο αφού ο άντρας με τους όρχεις στα χέρια έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς υπήρχαν αίματα παντού!

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους καλεσμένους σε τοπική εφημερίδα υπήρχαν αίματα παντού, στο πάτωμα της εκκλησίας κι έξω από αυτήν. Είχε κόψει τους όρχεις του με δύο μαχαίρια και εισέβαλε μέσα σπρώχνοντας τις καρέκλες. Ο μάρτυρας μάλιστα περίμενε πως ο άντρας από την τόση αιμοραγία θα λιποθυμούσε όμως εκείνος είχε άλλο σκοπό…. Καλύτερα να λιποθυμήσει η νύφη παρα εκείνος. Στην έξω πόρτα μάλιστα του νεού υπήρχαν κομμάτια από ανθρώπινη σάρκα στο πάτωμα , κάτι που περαξένεψε και ανατρίχιασε κάθε καλεσμένο (όποιος είχε φτάσει νωρίς δηλαδή στο ναό) που το είδε. .

Ο μάρτυρας μάλιστα συμπλήρωσε στην κατάθεσή του: “Μετά, όταν τον είδα, νόμιζα ότι ήταν κομμάτι του χεριού του, αλλά τελικά ήταν ο ένας του όρχεις”. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τον περιέθαλψαν, ενώ η αστυνομία ερευνά τους λόγους που τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Εξετάζεται και η ψυχολογική του κατάσταση, η οποία εμείς δίχως να είμαστε ειδικοί η ψυχολόγοι εκτιμούμε ότι δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση. Να οι καταστάσεις αν βλέπει κανείς πολλές ταινίες…. Τάδε έφη… “KILL BILL” και Ταραντίνο…. Ε ρε κόσμε πού πας με τους όρχεις στα χέρια;

Το άλλο όμως δεν σας το είπαμε…. Ο γάμος έγινε κανονικά…. με μια μισάωρη καθυστέρη… λες και δεν έγινε τίποτα ποτέ. Τόσο γρήγορα καθάρισαν αίματα και όρχεις από την εκκλησία; Τόσο γρήγορα το ξεπέρασαν και έδωσαν όρκους αγάπης; Είναι τρελοί οι Βρετανοί , εγώ αυτό έχω να πω!

skaouter.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: