ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τι θα έλεγε το πέος του αν... μιλούσε...

Το πέος είναι ένα μυστήριο και μαγικό όργανο. 
Το πιο πιθανό είναι να είσαι ήδη θαυμάστριά του αλλά επειδή κι αυτό έχει τα κουμπιά του, για να το κουμαντάρεις και να το διατηρείς χαρούμενο, το πέος θα μπορούσε να σου πει πολλά.


Τι θα σου έλεγε αν μιλούσε το πέος του; 
Πώς θα κάνετε επαφή τα δυο σας;
"Άσε κάτω μεζούρες και χάρακες, μην με κρίνεις προτού σηκωθώ":
Όταν το αγόρι σου, σου κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη της μικρής περιοχής, μην ξινίσεις τα μουτράκια σου αμέσως. Είναι πολύ πιθανό στην μαλακή εκδοχή του το πέος του να δείχνει πολύ πολύ μικρό. Κάποια πέη ξεκινούν πιο μαζεμένα από άλλα, αλλά τελικά δεν είναι τόσο μικρά όσο νόμιζες.
Αυτό που δηλαδή όλες οι γυναίκες κοιτούν στην πλαζ (αν φουσκώνει πολύ εκεί χαμηλά) δεν προσφέρει τα πιο σαφή συμπεράσματα για τα προσόντα του. Έτσι κι αλλιώς, το βασικό είναι το πέος του όχι να είναι μεγάλο αλλά να σηκώνεται εύκολα, να έχει καλή στύση και να διαρκεί πολύ.
"Δοκίμασε οτιδήποτε! Δεν είμαι επιλεκτικό, δέχομαι τα πάντα"!
Πολλές γυναίκες ανησυχούν άδικα για τις επιδόσεις τους στο στοματικό έρωτα. Όσο κι αν ξεφυλλίζεις το Κάμα Σούτρα, όσο κι αν προπονείσαι με μπανάνες, δεν θα γίνεις το πιο βαθύ λαρύγγι από τη μια μέρα στην άλλη.
Και στην τελική, το πέος του θέλει φιλιά και χάδια, άσχετα με το αν έχεις επαγγελματικές γνώσεις επάνω στο αντικείμενο. Τώρα, το πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις κάθε πέος, διαφέρει, ανάλογα με τα θέλω του. Άλλοι προτιμούν απαλές κινήσεις, άλλοι πιο βίαιες, το θέμα είναι ό,τι κάνεις, να το κάνεις με αυτοπεποίθηση και χωρίς ντροπές κοιτώντας τον αφοπλιστικά στα μάτια.
"Όταν είμαι αγχωμένο, μπορείς να μου διώξεις το στρες"!
Ελάχιστοι εχθροί μπορούν να βλάψουν τη στύση ενός πέους, όσο το στρες! Σίγουρα, υπάρχουν τα καρδιακά νοσήματα, ο διαβήτης, οι ορμονικές διαταραχές αλλά μόνο το στρες είναι εκείνο που μπορεί να κάμψει και το πιο υγιές πέος άνω στη μάχη.
Όταν δεις το πέος του να εγκαταλείπει λόγω στρες, βάλε στο παιχνίδι τα μεγάλα μέσα: στοματικός έρωτας. Αν δεις πως ούτε με χειρωνακτικές εργασίες δεν φτιάχνουν τα πράγματα, σταματήστε και μιλήστε. Το να κάνετε και οι δυο, λες και δεν τρέχει τίποτα, δεν θα φτιάξει το πρόβλημα. Στην επόμενη προσπάθεια, θα έρθουν προηγούμενες μνήμες και το ηθικό θα πέσει και πάλι!
Πρόσεξε πως μου φέρεσαι, μην με σπάσεις, μην με δαγκώσεις!
Σίγουρα, σε θέλει δραστήρια στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει πως ο υπερ - ενθουσιασμός σου μπορεί να επιδράσει πάντα θετικά στο μόριό του. Λίγο η κακιά στιγμή, λίγο το ότι είσαι κομματάκι ατσούμπαλη, μπορεί να τραυματίσεις το πέος του ή τα μπαλάκια του. Όσο ανθεκτικό κι αν είναι το πέος, δεν είναι ατσαλένιο. Και σπάει και πονάει και οι όρχεις του δεν αντέχουν στο πολύ τράβηγμα. Φροντίδα και προσοχή λοιπόν!
Άσε τα κρύα, το προτιμώ ζεστό!
Τα κόλπα με παγάκια και κρύο νερό είναι ωραία μόνο όσον αφορούν την περιοχή γύρω από το πέος. Όταν το μόριο του δεχτεί κρύο νερό κρύο αέρα ή ακόμα και το άγγιγμα ενός παγωμένου λιπαντικού, η επιδερμίδα συσπάται, το δέρμα που καλύπτει το όσχεο συρρικνώνεται και οι όρχεις αντιδρούν το ίδιο άσχημα. Εξίσου επιφυλακτική να είσαι και με τα μέλια, σοκολάτες και σαντιγές που παιχνιδίζοντας μπορεί να θελήσεις να τοποθετήσεις στο πέος του. Οι μολύνσεις καραδοκούν και πρέπει να χρησιμοποιείς το καλύτερο φυσικό λιπαντικό, το σάλιο σου.
Κι όμως, μπορείς να με κάνεις να διαρκέσω περισσότερο:
Σίγουρα, οι πρώτες φορές μαζί του μπορεί να μην σε ενθουσιάσουν σε επίπεδο διάρκειας. Αυτό ίσως συμβαίνει εξαιτίας του μεγάλου του ενθουσιασμού ή επειδή ίσως έχει να κάνει αρκετό καιρό σεξ. Όμως με λίγη προπόνηση, μπορείς να κάνεις τη διάρκειά του να μεγαλώσει.
Όταν βλέπεις πως είναι κοντά στην κορύφωση, αποσύρσου για λίγο από το παιχνίδι και συνέχισε και πάλι προς την δόξα. Στο εμπόριο κυκλοφορούν και προφυλακτικά με επιβραδυντικό, τα οποία μπορείς να μάθεις να εφαρμόζεις για να τον φτιάχνεις περισσότερο.
Κάθε πρωί ξυπνώ με κέφια:
Μην απορείς για το ποιά ήταν πρωταγωνίστρια στα όνειρά του κάθε βράδυ, αφού η διέγερσή του το πρωί είναι πέρα για πέρα φυσιολογική. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κύστη τους γεμίζει και πιέζει την κυκλοφορία του αίματος στην μικρή του περιοχή. Έτσι, ξυπνά σούπερ ορεξάτος για τρελίτσες άθελά του ο καημένος, γεγονός όμως που μπορείς να εκμεταλλευθείς στο έπακρο. Βουρ λοιπόν στην πρωινή μελέτη.

lifenewscy.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: