ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου στην πιο ερωτική τους φωτογράφηση!

Μπρούσκο σημαίνει ...πάθος" μας λένε κάθε απόγευμα οι πρωταγωνιστές της ομώνυμης σειράς του Ant1 και βάλθηκαν να μας πείσουν για τον έρωτα τους.
Ο Ανδρέας Γεωργίου...
(Αχιλλέας στη σειρά) και η Ελένη Βαΐτσου (Μελίνα) ποζάρουν με ερωτική διάθεση για τα γενέθλια του περιοδικό "Hello!" και αποκαλύπτονται.

Οι δυο ηθοποιοί ζουν ένα μεγάλο τηλεοπτικό έρωτα! Η χημεία και το πάθος τους στο "Μπρούσκο", όμως, φούντωσαν πριν λίγο καιρό τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στη ζωή. Δεν έχουν περάσει, μάλιστα, και πολλές μέρες που εμφανίστηκαν στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα να τους "ανακρίνει" για το αν είναι ερωτευμένοι...


Τι απαντούν εκείνοι;
Ο Ανδρέας κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους θέλουν να συγχέουν το σενάριό του με την πραγματική ζωή και λέει ένα γενικό και αόριστο "Η δουλειά μου είναι ο έρωτάς μου", αφήνοντας πολλά μέτωπα ανοιχτά...


Όσο για την Ελένη, όταν την ρωτούν αν είναι ζευγάρι απαντά: "Δεν με ενοχλεί που μερικοί πιστεύουν ότι είμαστε ζευγάρι, γιατί μπορώ να κατανοήσω την ταύτιση με τους ρόλους που υποδυόμαστε. Απλώς αναρωτιέμαι: γιατί τους απασχολεί;"

tlife.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: