ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Αγνοείται γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ

Η ηθοποιός Μίστυ Άμπαμ, η οποία έπαιξε το ρόλο της οικονόμου, στην ταινία «Αύγουστος» με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ, αγνοείται εδώ και... 
έξι ημέρες.
Η εξαφάνιση της 32χρονης Άπαμ, η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο Independent Spirit για το ρόλο της στην ταινία Παγωμένο Ποτάμι του 2008, δηλώθηκε από τον πατέρα της, στις 6 Οκτωβρίου.

Για τελευταία φορά, η ηθοποιός εθεάθη την Κυριακή, όταν έφυγε από το διαμέρισμα όπου ζει με την οικογένειά της, στο Όμπερν της Ουάσιγκτον, 20 μίλια νότια του Σιάτλ.

Τους γονείς της και τις αρχές προβληματίζει μια μυστηριώδης κλήση που δέχθηκε η αστυνομία από το διαμέρισμα για πιθανή αυτοκτονία, λίγο προν από την εξαφάνιση.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η Άμπαμ είχε ήδη μαζέψει μερικά πράγματα και είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Την επόμενη μέρα, ο πατέρας της Απαμ, Τσαρλς, ζήτησε να κηρυχθεί επισήμως η κόρη του ως αγνοούμενη. Ωστόσο, η Απαμ δεν πληροί τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί "αγνοούμενο και απειλούμενο πρόσωπο", σύμφωνα με τη νομοθεσία τη Ουάσιγκτον, που απαιτεί η εμφάνιση του ατόμου να είναι "ανεξήγητη, ακούσια ή ύποπτη".

Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε έναν ντετέκτιβ, αλλά δεν έχουν έχει αρχίσει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό της.

Κατά το τελευταίο έτος, η αστυνομία δέχθηκε τέσσερις κλήσεις για αυτοκτονία από το διαμέρισμα των Απαμ και σύμφωνα με τις προηγούμενες εκθέσεις της αστυνομίας, δεν είναι η πρώτη φορά που η 32χρονη φεύγει από το σπίτι.

Δεν έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια ή τους φίλους σας από την ημέρα της εξαφάνισής της, σύμφωνα με δήλωση του πατέρα της, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κόρη του αντιμετωπίζει μια απροσδιόριστη "ιατρική κατάσταση".

Η καταξιωμένη Ινδιάνα ηθοποιός εργαζόταν πρόσφατα, ανάμεσα σε άλλα και σε έναν ρόλο δίπλα στην Τζένιφερ Άνιστον, στην επερχόμενη ταινία "Κέικ".
directNEWS.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: