ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δεν άντεξε: Γκολκίπερ στην Ολλανδία έκανε την … ανάγκη του δίπλα στο δοκάρι - Βίντεο

Ένα ασφαλώς εξαιρετικά σπάνιο γεγονός ακόμα και για ερασιτεχνικό αγώνα κατέγραψε με την κάμερα (ή το κινητό του) θεατής στη διάρκεια αναμέτρησης για την...
Hoofdklasse, τη 2η  κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ολλανδίας.

Η Εξέλσιορ 31 υποδέχθηκε την CSV Άπελντορν στο γήπεδο «Σπορτπαρκ ντε Κόρμπελτ και ανάμεσα στους μόλις λίγες εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση ήταν και ένας φίλαθλος λίαν ...παρατηρητικός και κατάλληλα εξοπλισμένος για να καταγράψει το πλέον ξεχωριστό γεγονός του αγώνα. Αυτό δεν ήταν άλλο από την «ανακούφιση» του γκολκίπερ της γηπεδούχου που σε κάποια αισθάνθηκε έντονο το κάλεσμα της φύσης. Ζήτησε για το λόγο αυτό από τον διαιτητή προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού για να δώσει τέλος στο ...μαρτύριο του και σαν καλός κύριος έκανε τη δουλειά του πίσω από τα γκολπόστ του.
Αφού την ολοκλήρωσε φόρεσε ξανά τα γάντια του και επέστρεψε στα καθήκοντα του έχοντας προηγούμενα μία μίνι συζήτηση με τον άρχοντα του αγώνα που έδειξε κατανόηση στο πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε.

Για την ιστορία η Ελέξσιορ 31 νίκησε 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την 6η αγωνιστική με 13 βαθμούς.

lifenewscy ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: