ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ σε αεροπλάνο - Επιβάτης φώναζε: «Έχω Έμπολα...τη βάψατε όλοι σας»!

Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε ένας 54χρονος Αμερικανός επιβάτης της πτήσης 845 της US Airways όταν κατά την προσγείωση άρχισε να φωνάζει: «Έχω Έμπολα. Τη βάψατε όλοι σας»!....


Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε πτήση από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών και είχε μόλις φτάσει στο νησί Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας, όταν οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι πρέπει να κάτσουν στις θέσεις τους.

Μετά από λίγο, είδαν άνδρες με ειδικές στολές να μπαίνουν στην καμπίνα και να λένε ότι ο επιβάτης είχε ταξιδέψει στην Αφρική!

Η πρώτη αντίδραση μιας αεροσυνοδού, στην προσπάθειά της να καθησυχάσει τους τρομοκρατημένους επιβάτες ήταν να τους πει: «Νομίζω ότι ο άνδρας που το είπε είναι απλά ηλίθιος».

Ο άνδρας που όπως αποδείχτηκε έκανε πλάκα εξετάστηκε από ομάδα γιατρών και διαπιστώθηκε ότι ήταν υγιής ενώ όσον αφορά στο ταξίδι στη Αφρική ήταν και αυτό μέρος του κακόγουστου αστείου του.

«Ο εν λόγω επιβάτης θα επιστρέψει με την αεροπορική του εταιρεία στις ΗΠΑ και θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο», είπε ο διευθυντής εργασιών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Punta Cana.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας είπε ότι υπήρχε υποψία ότι ένας επιβάτης είχε προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα, αλλά τα αποτελέσματα που βγήκαν ήταν αρνητικά.

«Είναι απολύτως ψευδής η πληροφορία που αναφέρει ότι μέσα από το αεροδρόμιο Punta Cana ένα άτομο έφερε τον ιό στη χώρα μας», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνιών του υπουργείου.

«Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό, αλλά η ασφάλεια των πελατών και των πληρωμάτων μας είναι η βασική μας προτεραιότητα», δήλωσε εκπρόσωπος των αμερικανικών αερογραμμών.

madata.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: