ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Γιώργου Καραμέρου, με τον Πέτρο Γαλακτόπουλο στο ΟΑΚΑ

Συνάντηση του Γιώργου Καραμέρου, με τον Πέτρο Γαλακτόπουλο στο ΟΑΚΑ

Θέμα της συνάντησης η ανάγκη συνεργασίας της Περιφέρειας με το ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Καραμέρος, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, όπου υπογραμμίστηκε η ανάγκη συνεργασίας του ΟΑΚΑ και της Περιφέρειας για την υλοποίηση των έργων συντήρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιώργος Καραμέρος και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος επισκέφτηκαν όλους τους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων και συζήτησαν διεξοδικά για τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου  να συντηρηθούν οι εμβληματικές μεταλλικές κατασκευές των στεγάστρων του ΟΑΚΑ, του Ισπανού αρχιτέκτονα Σαντιάγο Καλατράβα.

Όπως υπογραμμίστηκε, και από τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η διάθεση χρημάτων, που είχε προβλεφθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής, για έργα συντήρησης και επισκευής στο ΟΑΚΑ, είναι ένα ουσιαστικό βήμα μετά από αρκετά χρόνια έλλειψης αναγκαίων πιστώσεων.

Γιώργος Καραμέρος: «Το ΟΑΚΑ ανοιχτό στους πολίτες»

Επιπλέον στη συνάντηση συζητήθηκε η ανάγκη αξιοποίησης των πολύτιμων αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ για προγράμματα μαζικής άθλησης και τονίστηκε η   αναγκαιότητα πλήρους αλλά ταυτόχρονα και ήπιας εκμετάλλευσης των υπαρχόντων υλικοτεχνικών υποδομών, ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για όλους και κυρίως για τους κατοίκους των όμορων Δήμων Αμαρουσίου και Ηρακλείου που βλέπουν κιγκλιδώματα να τους χωρίζουν από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Τέλος, ο κ. Καραμέρος αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης του χαλασμένου τροχοφόρου γερανού, που εξασφάλιζε ασφαλή πρόσβαση σε αθλητές και κολυμβητές με κινητικά προβλήματα στις πισίνες του ΟΑΚΑ, για να λάβει την διαβεβαίωση του Πέτρου Γαλακτόπουλου ότι σύντομα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σημ. 1: Επισυνάπτουμε φωτογραφία των Π. Γαλακτόπουλο – Γ. Καραμέρου  

Σημ. 2: Για όποια πρόσθετη πληροφορία 6970 241433 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: