ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ανατριχιαστικό έγκλημα: Σκότωσε τη μητέρα του και έχασε την παρθενιά του στο άψυχο σώμα της!

Στυγερό και πέρα και από την πιο νοσηρή φαντασία το απάνθρωπο έγκλημα που ομολόγησε 18χρονος Αμερικανός...

Ο 18χρονος Kevin Davis από το Τέξας ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι παραδέχεται πως δολοφόνησε με σφυρί την 50χρονη μητέρα του, αφού πρώτα προσπάθησε να την σκοτώσει με ένα καλώδιο από κονσόλα παιχνιδιών, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι ένορκοι άκουσαν σήμερα στο δικαστήριο την ομολογία που έκανε στους αξιωματικούς της αστυνομίας ο 18χρονος όταν παραδόθηκε.

Ο Davis ατάραχος δήλωσε ότι σκότωσε την μητέρα του χτυπώντας της με σφυρί είκοσι φορές και όταν βεβαιώθηκε πως είναι νεκρή ασέλγησε στο άψυχο κορμί της και έχασε την παρθενιά του.

Αργότερα, σύμφωνα πάντα με την ομολογία του ιδίου, κάθισε ήρεμος στο διαμέρισμα και περίμενε την επιστροφή της αδελφής του για να δολοφονήσει και εκείνη. Ύστερα όμως άλλαξε γνώμη, πήρε το ποδήλατό του και έφυγε...

Ο νεαρός άντρας δήλωσε στους αστυνομικούς και στο δικαστήριο ότι δεν είναι ψυχολογικά διαταραγμένος, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης χαμογελούσε σε δικαστές και ενόρκους.

Ο Davis εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι είχε μια μόνιμη φαντασίωση: «Να φορέσει το καλό του κοστούμι, να αποκεφαλίσει μια νέα κοπέλα και μετά να της βάλει ένα όμορφο φόρεμα και να την βιάσει»!

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε φανταστεί πώς θα ήταν να σκοτώσει την μητέρα του και την αδελφή του, αλλά θα ήθελε να σκοτώσει και άλλους ανθρώπους, αν ήταν από τον νόμο επιτρεπτό.

Μετά από την κατάθεση - ομολογία του κατηγορουμένου το δικαστήριο χρειάστηκε λιγότερο από μία ώρα για να αποφασίσει να τον καταδικάσει σε 99 χρόνια φυλακή.

Πρωτο Θέμα

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: