ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΒΑΛΗ-ΤΣΟΥΚΛΗ

‘’Το σωματείο Φ.Α.Σ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συνεργασία με το τεχνικό δίδυμο Βάλη-Τσούκλη από σήμερα 7-10-2014’’.

Το σωματείο θα ήθελε να ενημερώσει ότι ουδέποτε υπήρχε συμφωνία με τον κ.Βάλη Ηλία για οποιοδήποτε πόστο στην ομάδα πέρα αυτού του πρώτου προπονητή καθώς ο ίδιος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Ά.


Όσο για το βιογραφικό του πλούσιο καθώς ξεκίνησε από τα τοπικά του νομού Κατερίνης στη συνέχεια προπονητής Δ' εθνική ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΚΑΙ Β' προπονητής στην ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και β' προπονητής στη Β' ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.Τέλος έχει εργαστεί και στις μεικτές της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ......Ο ΠΕΡΥΣΙΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!!Ο ΠΥΡΣΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΝΕΝΕΣΗ ????

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε δεν μπορω να καταλαβω τις σκεψεις σου κοιτα εκει να παει καλα η ομαδα μας και ασε τις εξυπναδες αν θελεις πηγαινε εσυ προπονητης και αυτο το λεω πως δεν σας αρεσει κανενας και τι να πει ο γεωργιαδης που διελυσε την ομαδα θα μας τρελανετε

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι δεν φταινε οι προπονητες αλλα μονο η διοικηση....ειναι οι μονοι υπευθυνοι για το οτι συμβαινει στην ομαδα...πραγμα που κανει τον κοσμο να μην θελει να πατησει στο γηπεδο!και ξερουμε ολοι οτι ομαδα χωρις φιλαθλους δεν υπαρχει πουθενα....!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκεί φίλε στα Γρεβενά,οι φίλαθλοι δηλαδή, δεν υπάρχετε πουθενά! οπότε τι σκας?? καθίστε εκεί στα καφενεία σας και να κάνετε κριτική κάτι που ξέρετε καλά........όλοι παράγοντες έχετε γίνει και αμφιβάλουμε αν έχετε δώσει ένα ευρώ για την ομάδα σας. Καθίστε λοιπόν με την γκρίνια σας και εμείς θα περνάμε να σας χαιρετάμε.. είστε τραγικοί!! μόνοι σας σκοτώνετε την ομάδα σας!! OMG χαχα

Ανώνυμος είπε...

Ακου λεβεντη μου...το τι θα κανουμε και τι θα λεμε και αν ειμαστε τραγικοι...δικο μας θεμα...εσυ.. το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια...αα..και εκει που θα περνας χαιρετοντας.. εχει και εναν πλατανο..χαιρετα τον και αυτον...μπουμπου...ε..μπουμπου!!

Ανώνυμος είπε...

εδώ στα γρεβενά όλοι αγαπάμε την ομάδα αλλά όταν η ομάδα ήταν υπό διάλυση κανένας δεν πήγαινε να βάλει το χέρι στην τσέπη να την δηλώσει στο πρωτάθλημα. Στην τελική η ομάδα υπάρχει και έτσι μπορούμε και εμείς να ασχολούμαστε και να περνάμε την ώρα μας κάνοντας κριτική , βρίζοντας λέγοντας το οντό και το μακρύ μας. Το οτι υπάρχει η ομάδα είναι μια διέξοδος απτα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ανώνυμος είπε...

εσύ φίλε μπορείς να κάνεις το απλούστερο πράγμα. Να μαζέψεις την παρέα σου που λατρεύεται την ομάδα και να πάτε να την πάρετε. ΔΕν θα χετε οικονομικό πρόβλημα αφού θα ξαναφέρετε τον κόσμο στο γηπεδο και θα χετε χρήμα , εκτός αν είσαι από τα 2-3 νούμερα γιατί τόσοι είστε αυτοί που θέλετε να μην υπάρχει ομάδα, και ο ένας καλά γιατί δεν είναι και γρεβενιώτης