ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Το δήθεν επεισόδιο με την Ελένη Μενεγάκη, τα περιπολικά και τον… μπάτλερ της

Πάρτι έκαναν χθες τα sites που εξειδικεύονται στη σόουμπιζ, με αφορμή την είδηση ότι κάποιος χαμός γινόταν στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη. Το σενάριο περιλάμβανε εξωτικές υπηρεσίες...
μπάτλερ, περιπολικά (πολλά), φωνές και φραστικά επεισόδια.

Κρίμα όμως που το σενάριο ήταν λιγότερο βασισμένο σε αληθινή ιστορία και περισσότερο επιστημονικής φαντασίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση που τα πραγματικά γεγονότα μιας ιστορίας διογκώνονται, τραβιούνται από τα μαλλιά τόσο που αλλάζουν σχήμα και διάσταση και μετά οι πρωταγωνιστές πρέπει να αποδείξουν σε όποιον διαθέτει σύνδεση με το ίντερνετ ότι δεν είναι ελέφαντες. Αν δεν ήταν η Μενεγάκη, αυτό θα ήταν ένα ασήμαντο γεγονός, αλλά επειδή το θέμα αφορά την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια του mainstream κοινού, όσοι έσπευσαν να το αναπαράγουν με τρελούς τίτλους και προκλητική υπερβολή σκέφτηκαν ότι είναι κρίμα να μην ενεργοποιήσουν τη λογική του κοινού που λέει ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Αλλά και κάποια σάιτ με κάποιο συμφέρον να πλήξουν την εικόνα της Μενεγάκη, παρατηρήσαμε ότι εκτόξευσαν με ευκολία τις λέξεις «μπάτλερ» και «επεισόδια», προφανώς ποντάροντας στη στρατηγική του «πες, πες, κάτι θα μείνει». Και κάπως έτσι, μια γραφειοκρατική, τυπική ουσιαστικά διαδικασία, μετατρέπεται σε επεισόδιο της Δυναστείας. Η πραγματική, καθόλου συναρπαστική ιστορία είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη, όντως κάλεσε (μόνη της, παρεμπιπτόντως) την αστυνομία, καθώς ο εσωτερικός οικιακός βοηθός με τον οποίο η συνεργασία της έληξε δεν υπέγραφε το έγγραφο της αποχώρησής του από το σπίτι.

press-news
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: