ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η Ματσάρα στο Παρίσι, το θαύμα της Πόρτο και το... χέρι του Μανωλά! VIDEOS

Σε ένα ματς που... μακάρι να ήταν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμαίν νίκησε 3-2 την Μπαρτσελόνα. Άντεξε η Ρόμα, 1-1 στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Μανωλά να...
γλιτώνει πέναλτι που έκανε σταματώντας την μπάλα με το χέρι. Νίκη με άγχος για Τσέλσι, 2-2 στο 93' για Πόρτο.

Η ματσάρα της βραδιάς ήταν στην Γαλλία, όπου η Παρί Σεν Ζερμαίν για τον 6ο όμιλο υποδέχονταν την Μπαρτσελόνα. Όσοι επέλεξαν να δουν το συγκεκριμένο ματς, δικαιώθηκαν, αφού απόλαυσαν πέντε υπέροχα γκολ και ένα εντυπωσιακό φινάλε.

Η Παρί μπήκε φορτσάτη και προηγήθηκε μόλις στο 10' με τον Νταβίντ Λουίζ, η Μπάρτσα ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό... κρύβοντας την μπάλα και σκόρερ τον Μέσι, ωστόσο οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πάτησαν το γκάζι και δικαίως πήραν τη νίκη. Ο Βεράτι στο 26' και ο Ματουιντί στο 54' διαμόρφωσαν το 3-1, ο Νεϊμάρ μείωσε στο 56' σε 3-2, το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα, παρά τις σπουδαίες ευκαιρίες (και δοκάρι) που είχαν οι Καταλανοί στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Στο άλλο σπουδαίο ματς της βραδιάς για τον 5ο όμιλο, όπου νωρίτερα η Μπάγερν Μονάχου είχε νικήσει 1-0 στη Μόσχα τη ΤΣΣΚΑ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα έμειναν στο 1-1. Οι «Πολίτες» προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με πέναλτι του Αγκουέρο, όμως ο Τότι ισοφάρισε στο 23'. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον διαιτητή να μην «βλέπει» χέρι-πέναλτι του Μανωλά στο πρώτο ημίχρονο. Βασικός ο Κώστας, αλλαγή στο 81' πέρασε ο Τοροσίδης.



Στο 7ο όμιλο, η Σάλκε έμεινε στο 1-1 με τη Μάριμπορ, ενώ η Τσέλσι πέρασε με το «φτωχό» 1-0 από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ματσάρα είχαμε όμως και στον όγδοο όμιλο, όπου η Πόρτο βρέθηκε να χάνει 2-0 εκτός έδρας από τη Σαχτάρ, όμως με γκολ στο 88' και στο 93' πήρε την ισοπαλία, ενώ η Μπιλμπάτο του Βαλβέρδε έχασε εύκολα με 2-1 στην Μπάτε.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρόμα 1-1 (5' πεν. Αγκουέρο / 23' Τότι)


ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ 1-1 (28' Άντερσεν / 31' πεν. Μαντούκα)




Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα 3-2 (10' Νταβίντ Λουίζ, 26' Βεράτι, 54' Ματουιντί / 11' Μέσι, 56' Νειμάρ)


Σάλκε - Μάριμπορ 1-1


ΜΠΑΤΕ - Μπιλμπάο 2-1


Σαχτάρ - Πόρτο 2-2



Σάλκε - Μάριμπορ 1-1



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: