ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 0-2 (βίντεο)

Θεσπρωτός 4 επί 4!
To καθήκον του ως φαβορί έπραξε ο Θεσπρωτός στη Νάουσα, επικρατώντας με 2-0 των Λευκαδίων, που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά...

στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι της Κυριακής, δυσκολεύοντας τους νικητές. 
Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για το πλατανόφυλλο. Ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ στο 11' έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, με τον Λεοντίου να πασάρει κάθετα στον Κοσμίδη, κι εκείνος από πλάγια θέση να κάνει το 0-1. 
Η ομάδα της Ηγουμενίτσας είχε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να καθαρίσει το ματς, αλλά στις δύο κυριότερες, τα εξαιρετικά σουτ του Σκούφαλη και Σιάννη πέρασαν ελάχιστα άουτ,αλλά και μια κεφαλιά του Σιάννη, την οποία εξουδετέρωσε ο Βόλτσης. Στην επανάληψη, λίγο έλειψε ο Θεσπρωτός να κυνηγά εκ νέου γκολ για να προηγηθεί. Το άψογα εκτελεσμένο φάουλ του Παρσόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου, ο οποίος ακούμπησε τη μπάλα με τα δάχτυλα, στην πιο καυτή φάση των γηπεδούχων για ένα γκολ. 

Τελικά ο Θεσπρωτός καθάρισε το παιχνίδι στο 81'. Ο Σιάννης με τακουνάκι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκούφαλη, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των γηπεδούχων για το τελικό Λευκάδια-Θεσπρωτός 0-2. 

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Κώστας Κάκουγλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος, Χουϊλουλίδης, Κατσούλης, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πέτκος (63' Μουρατίδης), Νεστορόπουλος (75' Ελετζουανί 88' λ.τρ. Ίντος), Παρσόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Σαρίδης.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Λάζαρος Σέμος): Πάντος, Πανταζής (50' Ασωνίτης), Μηνάς, Μητσέλος Α., Μπάρκας, Σκούφαλης, Κοσμίδης (86' Κάλλος), Καρύδης, Λεοντίου (46' Μώκος), Σιάννης, Δ.Παππάς.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΣ Λευκαδίων για την εξυπηρέτηση του στο Εθνικό Στάδιο Νάουσας.

thesprotiaball.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: