ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πυρσός Γρεβενών –Τρίκαλα 0-3 (8η Αγ. - φωτό + videos)

Ακόμη μία ήττα γνώρισε σήμερα στο ΔΑΚ Γρεβενών ο Πυρσός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής από τα Τρίκαλα με σκορ 0-3.


Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, τα Τρίκαλα, πήραν την νίκη και ανέβηκαν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Πυρσός!!!


Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν νωθρές, με καλύτερη φάση την κεφαλιά του Καραγιάννη στο 38' που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αλεξίου. 

Αντίθετα το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. 
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένοι για το τρίποντο. 
Στο 53' ο Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ και με κεφαλιά ο Γεωργίου έκανε το 1-0. 
Στο 64’ Βαγγελή, σέντραρε στην περιοχή, ο Καραγιάννης με προβολή έκανε το 2-0. 
Ο επίλογος των γκολ, στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από πολύ καλό συνδιασμό, με πλασέ ο Καραγιάννης έκανε το τελικό 3-0 (δείτε video).


Διαιτησία: 
Μάντζιος, Αντωνίου, Θανασιάς (Ηπείρου)

Πυρσός (Μ. Μαυρίδης): Αλεξίου, Λάλλος Θ, Τραυλός, Μπόζιαρης, Λάλλος Π, Δημητριάδης (43' Τσιάτσιος), Τζερεμές, Χαραλαμπίδης, Ιγκλέσιας (47′ Καρράς), Δούμας, Στεργιανός (66' Τσιαρσιώτης).


ΑΟ Τρίκαλα (Κ. Λιανός): Κούντσεφ, Σκούπρας, Γεωργίου, Στούμπος, Βαγγελή (74′ Χοτζάι), Καμπλιώνης, Μοσχάκης, Παπαευθυμίου, Καραγιάννης, Σαχινίδης (65′ Μπασιάκας), Μηνάς (46′ Μλαντένοφ).





video από Sportrikala Gr

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 8ης αγ. εδώ

φωτό από τον αγώνα

















































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o ενας πιο τραγικος απο τον αλλον. συγχαρητηρια και παλι.
Νουμερο 1 και νουμερο 14 φταινε στη φαση του γκολ. Αλλο ενα ματς χαμενο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ οσο ειναι νωρις, η ομαδα δε γινεται να πεσει

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ουτε το 1 φταιει ουτε το 14. Αυτοι που δοιηκουν φταινε. Αναρωτηθηκε κανεις την ψυχολογια αυτων των παιδιων.αναρωτηθηκε κανεις οτι οι ξενοι δεν εχουν ουτε το βασικο χαρτζηλικι Αναρωτηθηκε κανεις οτι για πρωτη φορα στα χρονικα δεν υπαρχουν φορμες αποστολης .Ανρωτηθηκε κανεις γιατι ο προεδρος μπαινει στα αποδυτηρια και τι μονο που λεει οποιος θελει μπορει να φυγει. αναρωτηθηκε κανεις οτι για να γινει το σημερινο ματσ βγηκε ο γυμναστης και ο γ, αρχηγος να μαζεψουν χρηματα για τη διαιτησια.Οποτε θα πρεπει να αναρωτηθουμε για πολλα και οχι αν φταιει το 1 η το 14.

Ανώνυμος είπε...

βοηθηστε την ομαδα και αφηστε τις εξυπναδες αφου την ομαδα την δινει ο αλλος γιατι δεν πατε να την παρετε εσεις οι εξυπνοι εδω ενα εισητηριο δεν πατε να κοψετε και το μονο που κανετε ειναι να πηγαινετε στο δευτερο ημιχρονο για να μην πληρωνετε εισητηριο

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι ρε παιδια...!!απο τι στιγμη που ανελαβαν αυτοι οι ανθρωποι κανουν το ενα λαθος πισω απο το αλλο..ηρθαν και πηραν την ομαδα μονο και μονο για να παιξουνε με αυτην στην πλατη των ποδοσφαιριστων και τον φιλαθλων!και με την ανοχη καποιων γρεβενιωτων!!!οταν καποιοι φωναζανε απο περσυ καποιοι αλλοι(που κοιτουσαν το δικο τους συμφερον)λεγανε οτι θελουν το κακο της ομαδας και που ξερουν αυτοι κτλ..επισης οι περισοτεροι των φιλαθλων πλεον εχουν χασει το ενδιαφερον τους για την ομαδα(και οχι αδικαιολογητα)και σε αυτο εχει συμβαλει οτι τα τελευταια χρονια αυτοι ποι διοικουν την ομαδα...διοικουν για καλο δικο τους και οχι της ομαδας...συμπερασματικα θα ελεγα οτι της ομαδας της χρειαζεται να ασχοληθουν ανθρωποι φρεσκοι..με ορεξη και διαθεση και γνωσει(του ποδοσφαιρου)για το καλο της ομαδας πρωτα...και για οτιδηποτε σκεφτονται μετα...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ποιό είναι το κέρδος αυτών που ανέλαβαν την ομάδα? και γιατί να συνεχίσουν να βάζουν χρήματα όταν πέρυσι σώσανε την ομάδα και φέτος πάλι ο κόσμος δεν ενδιαφέρετε. όλο το κακό το έκανε ο μάνατζερ που τσέπωσε και 3.000 ευρώ . Και αυτά που λες για ανθρώπους φρέσκους με όρεξη , διάθεση και γνώση αν υπάρχουν τέτοιοι στα γρεβενά εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη. όσο για τους ποδοσφαιριστές ας πανε σπίτια τους και ας παίξουν τα μικρά παιδιά που σε λίγο καιρό θα πετάνε!

Ανώνυμος είπε...

giati analavane autoi oi anthropoi? mipos giati i omada apo persi den tha ipirxe?

Ανώνυμος είπε...

ναι αυτοί που διοικούν φταίνε γιατί σας χόρτασαν χρήμα πέρσυ. εσύ προφανώς είσαι ποδοσφαιριστής και ήρθες φέτος . έτσι δεν είναι ?

Ανώνυμος είπε...

Το κερδος αυτων ειναι ενα και μοναδικο!!το στοιχημα.συνεχιζουν...δε θα το ελεγα!!απλα φετος κανανε τοσα λαθη απο την αρχη και ειδαν οτι δε τους βγαινει.σωσανε σωστα!!!με τα στημενα!ο κασμος δηλαδη φταιει που δεν ενδιαφερετε;δηλαδη ποσο να ενδιαφερθει με ολα τα λαθη που εχουν κανει και κοροιδευουν και απο πανω!!ελεος.τον μανατζερ πιος τον εμπιστευτηκε και του εδωσε τα 3000 χιλιαρικα;ο κοσμος..!!οσο για την μυτη σου και βεβαια δεν θελει κανεις να στην τρυπησει..αλλα...και οι ποδοσφαιριστες που λες..ειδικα οι μικροι..πρεπει να εχουν ομαδα με στοχους σε πιο ψηλο επιπεδο με παιχτες διπλα τους προτυπα και να εχουν ανθρωπους διπλα τους για να τους κρατανε στο εδαφος..κατα τα αλλα συμφωνουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενω τωρα εχει μελλον λαμπρο...!πλακα μας κανεις ρε μεγαλε

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτή η ομάδα ανέκαθεν ήταν καταδικασμένη γιατί εκπροσωπεί τον φτωχότερο νομό της Ελλάδας και το μέλλον της είναι απλώς να παίζει και μάλλον της πάει καλύτερα τα τοπικά πρωταθλήματα. όταν ένας επειχηρηματίας σαν τον Παπαιωάννου δεν κατάφερε τίποτα, παρόλο που έχωσε κάνα 2 εκατομμύρια ευρώ τι μπορεί να περιμένουμε?

Ανώνυμος είπε...

απορω εσεις πως τα λετε ολα αυτα για μανατζερ γραφεται για στοιχημα λετε για στημενους αγωνες γραφεται περσι η ομαδα κυριοι σωθηκε με την αξια του και οχι με τις κοτσανες που λετε ο καθενας σας αν η ομαδα δεν αλλαζε προπονητη απο περσι και εμενε η ομαδα η περσινη συν 4 5 προσθηκες η ομαδα τωρα θα ηταν πολυ καλα εσεις ολοι που γραφεται θελετε το κακο και οχι το καλο τις ομαδος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι. Για να στηθεί ένα παιχνίδι δεν πρέπει να ναι και οι παίκτες στο κόλπο; Ο κόσμος ότι και να γίνει δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για την ομάδα και πάντα κάτι θα του φταίει . όσο για τους τελευταίους διοικούντες όντως δεν έχουν ιδέα από παραγοντιλίκι και αν έχουν βγάλει έστω και ένα ευρώ από το στοίχημα να τρυπήσεις τη δικιά μου μύτη...χα χα χα Αυτοί είναι πανηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Και ομως φιλε μου εχουν βγαλει αρκετα απο το στοιχημα περσυ...

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρεις αλλα δε λεμε καθολου κοτσανες!!εαν περσυ δεν καθοντουσαν καποιες αδιαφορες ομαδες να κατσουν να χασουν η ομαδα θα ηταν τοπικο(η ομαδα να θυμησουμε οτι τερματισε 3 βαθμους απο αυτον που επεσε)....προπονητη;ποιον προπονητη;αυτον που δεν ειχε ουτε διπλωμα για να κοουτσαρει ομαδα τοπικου;αν ειναι δυνατον!!οσο για τους παιχτες συμφωνω και εγω...οσο για το αν θελουμε το καλο της ομαδας...αν με το να μην μιλαμε για την αληθεια και να λεμε την πραγματικοτητα..ειμαστε κακοι...τοτε εσεις ειστε οι καλοι και η ομαδα θα εχει παραγοντες και φιλαθλους που της αναλογουν!!

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε μου εχεις μεγαλη νυχτα το ξερεις οτι οι περισσοτεροι προπονητες δεν εχουν το διπλωμα αυτο που ζητανε και ολοι δουλευουν με αλλο διπλωμα τι σημασια ειχε που δεν ειχε διπλωμα την ομαδα αυτος μας την εσωσε το ξερεις η λαρισα μας το εδωσε ο θεσπρωτος μας το εδωσε και ποσα αλλα παιχνιδια τα πηρανε με την αξια τους και σαφως πηρανε παιχνιδια που η αλλες ομαδες μας βοηθησαν τον ειδαμε και τον γεωργιαδη που ειχε διπλωμα τι μας εκανε που διελυσε την ομαδα αλλα εμεις δεν ξερουμε τη θελουμε σε αυτην εδω την πολη

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην φιλε μου σαφως και γνωριζω τι γινεται με τους προπονητες...καλημερα!ωραια..δηλαδη οι αλλοι ειναι μακακες που πληρωνουν και αφιερωνουν χρονο για την προπονητικη και ο συγκεκριμενος ειναι εξυπνος..μπραβο να του πουμε συγχαρητηρια!οσο για το οτι μας εσωσε ας μην ηταν ο κουμπαρος και οι αλλες ομαδες που τα πηραν για να χασουν και θα εβλεπες εσυ..και απο την αλλη και βεβαια πηρες τα δυο παιχνιδια που λες..συμφωνω..αλλα χωρις τα υπολοιπα θα ησουν τοπικο.τελος συμφωνω απολυτα οτι δεν ξερουμε τι θελουμε..θα σου πω ομως..θελουμε λαμογια παραγοντες που να μας δινουν κανα τσαμπα εισητηριο και κανα παιχνιδι στο στοιχιμα..και κανα δικο μας προπονητη που να βαζει τα δικα μας παιδια(αξιζουν δεν αξιζουν)για να καμαρωνουμε..στον πεζοδρομο!!!αυτοι ειμαστε!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

αφου θελεις αυτα μεγαλε μου παιξε του χρονου στο τοπικο και μετα θα σου πω εγω ποτε θα δουμε την ομαδαρα μας στην γ εθνικη κατι φιλαθλοι σαν εσενα δεν χωρανε στην ομαδα εσυ εισαι μονο να σχολιαζεις απο τα καφενεια και να το παιζεται ολοι ηδημονες δεν κανουμε καλο ετσι στην ομαδα μας αραγε πληρωσες καμια φορα εισητηριο αναρωτιεμαι

Ανώνυμος είπε...

Λεβεντη μου να σαι σιγουρος αν η ομαδα τελικα πεσει..που δεν το ευχομαι...θα γινει τετοιο νυφοπαζαρο το καλοκαιρι και θα σφαχτουν πιος θα την παρει...και ο λογος..για να γινουν ολοι και καλα ηρωες...κοιτα...αυτα που λεω παρα πεντε μην μου τα λες και πεντε...μαθατε ολοι τσαμπατζηδες!!και για να σου πω ειμαι απο τους μετρημενους στα δαχτηλα που ο νομος μου δινει το δικαιωμα να μπαινω σε ολα τα γηπεδα σε ολες της κατηγοριες χωρις να πληρωνω....και ομως εγω πληρωνω και θα πληρωνω γιατι εχω μαθει πρωτα πληρωνω και μετα κανω κριτικη...και επισης να σε ρωτησω..γιατι φοβασαι να πεσεις τοπικο;τι;στα ευκολα μονο πυρσαρα!ε;στα δυσκολα καθηστε μονοι σας και φατε τα!!αυτοι ειστε ρε...μεχρει εκει...βρε ουστ ..παρε και τους δικους σου και πες τους μακρια απο τα γρεβενα..μπατακια ε μπατακια..μαθατε και απο ποδοσφαιρο!!

Ανώνυμος είπε...

τι νυφοπαζαρο να γινει βρε ασχετοι η ομαδα αν πεσει που θα πεσει θα τελειωσει ποιος θα ερθει στα γρεβενα να παρει την ομαδα μηπως ενας απο εσας που το μονο που κανει ειναι να σχολιαζει στα καφενεια και να μπαινεται στο γηπεδο τζαμπα ευτυχως ερχονται και καποιοι απο εξω και περνουν την ομαδα γιατι αν περιμενουμε απο εσας η ομαδα θα παει γ τοπικο

Ανώνυμος είπε...

EPESES IDI

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι ξένοι ακόμη παλεύουν για την ομάδα και είναι και κάθε μέρα στην προπόνηση όπως λένε οι παίκτες αλλά εμείς πέφτουμε στην παγίδα του κάθε μένιου και του κάθε τσίπη, που μόλις έφυγε από γενικός αρχηγός έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας. Στην τελική ας πάνε να πάρουν την ομάδα

Ανώνυμος είπε...

Μην ανυσηχεις φιλε μου...θα ερθει η ωρα που θα γινει η ομαδα μηλον της εριδος για μερικους που θα θελουν να παιξουν τα παιχνιδια τους(οικονομικα-πολιτικα κοινωνικα κτλ.)το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος που να σκεφτει την ομαδα και το καλο της...δυσκολα θα βρεθει!!