ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Θρήνος στην κηδεία της 16χρονη μαθήτριας που πέθανε μετά την επίσκεψη σε οδοντίατρο

Φως στα αίτια θανάτου της 16χρονης μαθήτριας, από το ελληνικό μειονοτικό χωριό Κρανιά των Αγίων Σαράντα, πιθανόν να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή «έφυγε» από εγκεφαλική αιμορραγία.

Η 16χρονη Κωνσταντίνα, ζούσε στα Γιάννενα και το περασμένο Σάββατο, πήγε στους Αγίους Σαράντα, όπου επισκέφτηκε την οδοντίατρό της, προκείμενου να εξετάσει τον ορθοδοντικό μηχανισμό που έφερε το τελευταίο οκτάμηνο. Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, μετά την οδοντίατρο πήγε στους παππούδες της στο χωριό Κρανιά, που απέχει μόλις δεκαπέντε λεπτά από τους Αγίους Σαράντα και στη συνέχεια αναχώρησε με ταξί για τα Ιωάννινα, αλλά στον δρόμο της επιστροφής εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θόδωρο Βουγιουκλάκη, που μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι «υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες γιατί το παιδί, έχει υποστεί μια πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, αλλά με τρόπο βιαστικό».

Ωστόσο, ο κ. Βουγιουκλάκης είπε πως δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της 16χρονης, αν και ο πατέρας της είχε αφήσει αιχμές στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί. Η Εισαγγελία Ιωαννίνων διέταξε διενέργεια και δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης, κατόπιν αιτήματος του πατέρα της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με το πόρισμα του Αλβανού ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε την πρώτη νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα, η κοπέλα πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Η κηδεία της κοπέλας έγινε το πρωί στα Γιάννενα.

www.newsbeast.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: