ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Γνωρίστε την 19χρονη που δεν είχε ποτέ οργασμό!

Η Megan Ward είναι μια 19χρονη όμορφη φοιτήτρια από το Μπέρμιγχαμ που δεν μπορεί να χαρεί την σχέση της, αφού ποτέ στην ζωή της δεν είχε οργασμό.


Η Βρετανίδα φοιτήτρια Megan Ward αποκάλυψε το μυστικό που την βασανίζει σε ιστοσελίδα για φοιτητές στο Μπέρμιγχαμ. Η 19χρονη κοπέλα αναφέρει ότι ποτέ στην ζωή της δεν είχε οργασμό, αν και έχει δοκιμάσει τα «πάντα».

Η Megan υποστηρίζει ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τέσσερα διαφορετικά είδη δονητών, προσπάθησε με τον σύντροφό της, αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και τον περασμένο Μάρτιο επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα – θεραπευτή για το σεξ. Η κοπέλα πάσχει από μια δυσλειτουργία στο σεξ που παρουσιάζεται σε μία στις είκοσι γυναίκες και ονομάζεται «ανοργασμία».

Σύμφωνα με τον θεραπευτή της 19χρονης η κοπέλα βάζει η ίδια εμπόδια με την σκέψη της και δεν μπορεί να φθάσει σε οργασμό, αλλά και η Megan παραδέχεται ότι αισθάνεται πως «ένας τοίχος μέσα στο κεφάλι της, την εμποδίζει να χαρεί το σεξ».

Η κοπέλα δεν είδε καμιά βελτίωση, αν και έκανε οκτώ συνεδρίες με τον θεραπευτή και δηλώνει απελπισμένη, αφού ακόμα και οι μέθοδοι που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές για άλλες γυναίκες, απέτυχαν σε εκείνη. Η Megan εγκατέλειψε τις συνεδρίες και αναφέρει ότι μέχρι σήμερα νόμιζε πως το σεξ είναι «ένα παγωτό και ο οργασμός είναι το κερασάκι στην κορυφή του», τώρα όμως αντιλαμβάνεται, μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειές της, ότι «ο οργασμός είναι το παγωτό και το κερασάκι είναι όλα τα υπόλοιπα στο σεξ»!

Η 19χρονη τονίζει ότι η σχέση της υφίσταται μεγάλη πίεση εξαιτίας της απουσίας οργασμού εκ μέρους της και αναφέρει ότι θα επισκεφθεί τον θεραπευτή για ακόμα μία φορά με την ελπίδα να θεραπευτεί.

protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: