ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 235-236-237-238 (VIDEOS)

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Μπρούσκο επεισόδιο 235

Ο Διαμαντής, ανησυχώντας μην επηρεάσει ο Παύλος τα παιδιά του, φροντίζει να κλονίσει την εμπιστοσύνη τους απέναντι του. Ο Ενρίκε αποδεικνύεται παντρεμένος προς μεγάλη χαρά του Μάρκου και της Δάφνης… που θα τον ξεφορτωθούν.

Ο Σήφης προσπαθεί να αποτρέψει την Αναστασία που κάνει μια ύστατη προσπάθεια ν’ αποκαλύψει στον Ματθαίο, ότι το παιδί είναι δικό του. Ο Μηνάς, υποχρεώνει την Βασιλική να υπογράψουν για το διαζύγιο τους κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά πλέον στα Χανιά, με την Αλίκη.

Η Μελίνα αντιλαμβάνεται τη ζήλια της Δήμητρας προς τη Βασιλική. Η σκέψη της Λουκίας, μετά το φιλί τους με τον Σήφη, τριγυρνάει συνεχώς σε κείνον και ο Παύλος αντιλαμβάνεται την αλλαγή στην διάθεση της.

Οι Ματθαίοι επιστρέφουν στη Κύπρο, καθώς κι ο Αχιλλέας με την Μελίνα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ - ΕΔΩ


Μπρούσκο επεισόδιο 236

Ο Σήφης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ της Αγγελικής και του Αντώνη και της ζητά εξηγήσεις.

Η Λουκία, ερωτευμένη πια και μην μπορώντας να βγάλει από το μυαλό της τον Σήφη, του τηλεφωνεί, ενθαρρύνοντας τον ακόμα περισσότερο.Ο Διαμαντής αποφασισμένος να πολεμήσει τον Παύλο και να τον πλήξει επαγγελματικά, του στέλνει εξώδικη κλήση.

Η γιαγιά Ανδριανή κάνει τις προσπάθειες της για να προξενέψει την Όλγα στον Ματθαίο. Η Όλγα προσκαλεί στο σπίτι της το Ματθαίο, αποφασισμένη να του ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό για τη σχέση τους.

Η Πανίτσα μετά και τον απρόσμενο χωρισμό της από τον Ιταλό, μένει πληγωμένη και μόνη. Η συμπαράσταση όμως που δέχεται από τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα την οδηγούν σε ακραίες αποφάσεις. Σε συνδυασμό όμως με την απόφασή του Μανωλιού να βάλει το σχέδιο του σε ισχύ και να κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει, τα πράγματα μπερδεύονται οδηγώντας την Κωνσταντίνα στο συμπέρασμα ότι κάτι τρέχει με την Πανίτσα.

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επισκέπτονται το γιατρό για να μάθουν αν πέτυχε η εξωσωματική.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ - ΕΔΩ

Μπρούσκο επεισόδιο 237
Ο Σήφης μπουκάρει στο σπίτι του πατέρα του ζητώντας εξηγήσεις και ο Παύλος για πρώτη φορά αντιμετωπίζει τον γιό του σκληρά βάζοντάς τον στη θέση του.

Η Όλγα κάνει μια μεγάλη συζήτηση με τον Ματθαίο, με τη σκιά της Αναστασίας πάντα ανάμεσά τους. Η γιαγιά από την πλευρά της συνεχίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες να φέρει κοντά την Όλγα με τον Ματθαίο.

Ο Σήφης σε μια ακόμα συνάντηση με τη Λουκία θα συνεχίσει το σχέδιο της ερωτικής αποπλάνησης που έχει στο μυαλό του.

Η Πανίτσα και ο Μάρκος κανονίζουν να φέρουν νυφικά στο σπίτι, προκειμένου να τα δοκιμάσει η Δάφνη και να διαλέξει το νυφικό που θα φορέσει στο γάμο της.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ - ΕΔΩ

Μπρούσκο επεισόδιο 238

Ο Αχιλλέας θα πιαστεί στα χέρια με τον Σήφη για άλλη μία φορά.

Η Όλγα εκλιπαρεί τον Πάτροκλο να ξεχάσει όλα όσα έχει ακούσει για τον αδερφό της το Χρήστο και την πιθανότητα να είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο.

Ο Μάρκος δεν αφήνει άλλα περιθώρια στη Δάφνη, και την πιέζει να επισπεύσουν το γάμο. Πίεση δέχεται και ο Παύλος από τη Λουκία, που η παράξενη συμπεριφορά της αρχίζει να τον προβληματίζει. Υποψίες για τη Λουκία έχει και ο Μάρκος, όταν τυχαία βλέπει στο κινητό της κλήση από το Σήφη και εκείνη του το κρύβει.

Η Κωνσταντίνα είναι πεπεισμένη πως η Πανίτσα καλοβλέπει τον Μανωλιό. Η Πανίτσα όμως την πείθει πως ο πραγματικός κίνδυνος στη σχέση της είναι η κτηνίατρος, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο.

Παρά την επίθεση που δέχεται η Ευρυδίκη από δυο άγνωστους άντρες, παραμένει απτόητη και συνεχίζει τον εκβιασμό της, φέρνοντάς τον Πάτροκλο στα όριά του. Η Αγγελική μιλάει στην Αναστασία για τις απιστίες του Αντώνη.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ - ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ  

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: