ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 239-240-241-242 - 243 (VIDEOS)

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 
επεισόδιο 239


ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 239
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να δείτε τα βίντεο χωρίς να μεταφέρεστε αλλού, πατήστε πρώτα close ad και μετά το play. - See more at: 521news.com
ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 240

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 241

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 242

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 243

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

εδω

Ο Αχιλλέας έχει εκνευριστεί πολύ με τις τελευταίες εξελίξεις και αποφασίζει να δράσει δυναμικά.
Ο Διαμαντής και ο Παύλος περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου για τη φίρμα "Γιαννακάκης", μια απόφαση που θα αλλάξει πολλά για την οικογένεια των Γιαννακάκηδων και το επαγγελματικό τους μέλλον.

Ο Πάτροκλος καταλαβαίνει ότι ο Διαμαντής βρίσκεται πίσω από τον εκβιασμό που του κάνει η Ευρυδίκη και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, απειλώντας τον Διαμαντή ότι θα τα αποκαλύψει σε όλους ότι είναι γιoς του καθώς και ότι συνέβη με την απαγωγή της Μελίνας.


Ο Μάρκος αποκαλύπτει στη Δάφνη τις υποψίες του ότι κάτι ερωτικό και ύποπτο συμβαίνει ανάμεσα στη Λουκία και τον Σήφη.


επεισόδιο 240

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ 

εδω

Από ένα λάθος του Νεκτάριου, η Μελίνα καταλαβαίνει πολλά και αποφασίζει να δράσει αλλιώς.

Παρά τις προσπάθειες της Δάφνης ν’ αποφύγει τον γάμο, ο Μάρκος καταφέρνει να τη στριμώξει για τα καλά.


Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει υπέρ του Παύλου σχετικά με την ρακή κι ο Σήφης οπλοφορώντας επιδιώκει να δει τον πατέρα του.


Στη Κύπρο, η γιαγιά Ανδριανή, δε διστάζει να εκφράσει ανοιχτά στην Όλγα, την επιθυμία της να την δει νύφη στο πλευρό του Ματθαίου. Την ίδια στιγμή, η Αναστασία, εξομολογείται στον Ματθαίο ότι ποτέ δεν τον ξεπέρασε.. σ’ ένα τηλεφώνημα όμως που γίνεται αντιληπτό από τρίτους.


Η Αγγελική ασφυκτιά και ζητά διαζύγιο απ’ τον Σήφη. Οι υποψίες της Κωνσταντίνας, επαληθεύονται όταν «τσακώνει» τον Μανωλιό επ’ αυτοφώρω.. να μιλάει στο τηλέφωνο με την όμορφη κτηνίατρο.


Η Μελίνα βρίσκεται στη καλύτερη της φίλη από τα παλιά, την Αντιγόνη, στο Παρίσι. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να ταξιδέψει στο Παρίσι για να την συναντήσει.


επεισόδιο 241

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ 

εδω

Παρά τις προσπάθειες όλων να αποθαρρύνουν τον Αχιλλέα από να ψάξει τη Μελίνα στο Παρίσι, εκείνος πραγματοποιεί το ταξίδι μαζί με τον Νεκτάριο προκαλώντας την οργή του Ματθαίου. Θέλοντας να προλάβουν την Αντιγόνη, από το να ειδοποιήσει την Μελίνα, τα δυο αδέρφια, την επισκέπτονται απροειδοποίητα στο σπίτι της στο Παρίσι. Εκείνη όμως καταφέρνει και την ενημερώνει πως βρίσκονται ήδη εκεί. Έτσι η μόνη λύση πλέον για τον Αχιλλέα είναι η παρακολούθηση.

Η μυστηριώδης απόφαση του Χρήστου να ταξιδέψει κι αυτός εκτός Κύπρου αγχώνει την Όλγα, που φοβάται για τα χειρότερα. Η Κωνσταντίνα παίρνει την μεγάλη απόφαση να διώξει τον Μανωλιό από το σπίτι. Και παρά την επιμονή του Μανωλιού και της Πανίτσας πως όλα ήταν ένα σχέδιο, για να ζηλέψει, εκείνη είναι ανένδοτη.


Ο Παύλος έχει αρχίσει να επηρεάζει τα παιδιά του αρνητικά προς τον Διαμαντή. Ο Διαμαντής όμως αντεπιτίθεται και στρέφει τα βέλη του προς τον Παύλο, με συκοφαντίες.. έτσι ο Παύλος παροτρύνει την Αναστασία να ψάξει για την πραγματική αλήθεια.


Ο Πάτροκλος πανικοβάλει τον Διαμαντή με την συμπεριφορά του, αφού μοιάζει έτοιμος να κάνει κακό στον εαυτό του.


Ο Σήφης μαθαίνει πως η Μελίνα είναι στο Παρίσι και της ζητά να είναι και πάλι μαζί, την ίδια στιγμή όμως έρχεται πιο κοντά από ποτέ με την Λουκία και κάνουν έρωτα.


επεισόδιο 242

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

εδω

επεισόδιο 243
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

Ο Αχιλλέας και ο Νεκτάριος ψάχνουν τη Μελίνα στο Παρίσι. Αποφασίζουν να παρακολουθήσουν την Αντιγόνη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.


Η αντίσταση της Λουκίας απέναντι στο ερωτική "επίθεση" του Σήφη, κάμπτεται και αποφασίζει να τον ακολουθήσει σε ένα ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο.
Η Αναστασία κάνει μια μυστική έρευνα στα λογιστικά βιβλία του οινοποιείου, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια για τα χρέη του πατέρα της και τον ρόλο του Διαμαντή σ΄ αυτή την ιστορία. Ο Διαμαντής, αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της και κάνει τις δικές του κινήσεις.

Ο Πάτροκλος, με την ευκαιρία της απουσίας του Νεκτάριου στο Παρίσι, βρίσκει την ευκαιρία να κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι των Ματθαίων και να φαντασιωθεί την οικογενειακή θαλπωρή στο πλευρό της Δήμητρας.
Ο Μάρκος εξακολουθεί να πιέζει τη Δάφνη να τον παντρευτεί, αλλά σ΄ αυτό το θέατρο του παραλόγου παίζουν τον δικό τους ρόλο η Πανίτσα, η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιός.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ


ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Η ΜΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.