ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

24χρονη Ελληνίδα άνοιξε πορνείο στη Λεμεσό!

Στα αστυνομικά κρατητήρια της Λεμεσού κατέληξε χθες 24χρονη Ελλαδίτισσα αφού, όπως τουλάχιστον προκύπτει από στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του TAE, μετέτρεψε το διαμέρισμά της σε...
χώρο παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών.

Η Αστυνομία είχε τις τελευταίες μέρες πληροφορίες ότι η νεαρή, η οποία ήρθε πριν αρκετούς μήνες στην Κύπρο ως τουρίστρια, αλλά παρέτεινε επί μακρόν την παραμονή της, είχε μετατρέψει το διαμέρισμα στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού όπου διέμενε σε χώρο όπου δεχόταν πελάτες για σεξουαλικές συνευρέσεις.

Για την επιχείρηση αποκάλυψης της παρανομίας επιστρατεύτηκε συνεργάτης της Αστυνομίας, ο οποίος επισκέφθηκε το ύποπτο διαμέρισμα σαν πελάτης. Τον υποδέχτηκε η 24χρονη με την οποία έκλεισε συμφωνία για την «περιποίησή» του έναντι αμοιβής 40 ευρώ.

Η νεαρή πήρε το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ χωρίς να υποψιαστεί ότι ήταν σημαδεμένο και έδωσε μάλιστα και 10 ευρώ ρέστα στον πελάτη. Όταν η κοπέλα ετοιμαζόταν να προσφέρει τις υπηρεσίες, ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του και στη συνέχεια μπούκαραν στο διαμέρισμα και οι άλλοι αστυνομικοί για να βρεθεί με χειροπέδες..

philenews.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: