ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μακροχώρι Ημαθίας: Μάχη για την ζωή της δίνει 29χρονη μετά από έκρηξη σόμπας υγραερίου

Σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στο στήθος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη η 29χρονη Κ.Π. από το Μακροχώρι Ημαθίας.


Σύμφωνα με το Verianet.gr 29χρονη τραυματίστηκε όταν εξερράγη η σόμπα υγραερίου που είχε στο δωμάτιό της στο σπίτι που διέμενε στο Μακροχώρι με τους γονείς της.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου, όταν η 29χρονη επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια αντιλήφθηκε οσμή υγραερίου, αλλά δεν αξιολόγησε τον κίνδυνο που υπήρχε, με αποτέλεσμα, όταν πήγε να ανάψει τη σόμπα να γίνει μια εκκωφαντική έκρηξη και ανάφλεξη.

Από την έκρηξη παραμορφώθηκαν τα κουφώματα, με αποτέλεσμα οι δικοί της να χρειαστεί να σπάσουν την πόρτα για να μπορέσουν να μπούνε στο χώρο.

Οι ίδιοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Βέροιας με σοβαρά εγκαύματα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα την Τετάρτη οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για αίμα, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: