ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μακεδονικός Φούφα 3-2

Ένα διαιτητικό λάθος υποχρέωσε το Φούφα σε ήττα!!!
Ένα τραγικό διαιτητικό λάθος του β΄ επόπτη Στεφούλη με την ανοχή του έμπειρου διαιτητή Θάνου του Σ.Δ. Γρεβενών υποχρέωσε τον Μακεδονικό Φούφα στην...
2η φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα και την υποχώρηση του στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος αφού η φάση ήταν πεντακάθρη και την είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, αλλά όχι ο διαιτητής και ο βοηθός του.

Πιο συγκεκριμένα στο 76ο ο Τραπεζανλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε με δυνατό σουτ. 
Ο παίκτης της Α.Ε.Π. βρισκόταν όμως σε εμφανή θέση οφ-σάϊντ (τουλάχιστον 3 μέτρα) αλλά ο επόπτης θεώρησε ότι η μπάλα πήγε σε αυτόν από τον Κοτζαφίλιο (προσπάθησε να διώξει χωρίς επιτυχία με την μπάλα απλά να τον ακουμπά λίγο) ο διαιτητής που είχε άποψη για την φάση δεν υπέδειξε τίποτα και έτσι το γκολ κατακυρώθηκε παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από προπονητή, παίκτες και φιλάθλους του Μακεδονικού.
Παρά τις διαμαρτυρίες τίποτα δεν άλλαξε και απλά αποβλήθηκε ο Νίκος Εμμανουηλίδης από το πάγκο.

Ένα τραγικό λάθος από τους 2 διαιτητές που καθόρισαν το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να σκαρφαλώνουν πλέον στην 3η θέση 1 βαθμό πίσω από τον Μακεδονικό και 2 πίσω από τον πρωτοπόρο πλέον Εορδαϊκό.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος (εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Μακεδονικού σε κέντρο και άμυνα) που ήταν πλούσιο σε γκολ και φάσεις με τον Μακεδονικό να ισορροπεί στην επανάληψη να έχει την πρωτοβουλία αλλά να επηρεάζεται πάρα πολύ από την 5λεπτη διακοπή για το τραυματισμό του Λιάμη (μάλλον σοβαρός) και στη συνέχεια από το 3ο γκολ που δέχτηκε και περισσότερο τον τρόπο που το δέχτηκε.

Η ζωή όμως συνεχίζεται υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη υπάρχει και κύπελλο.

Φάσεις και γκολ
Δεν είχαν περάσει παρά 40΄΄ από την έναρξη του παιχνιδιού όταν ο Χατζηρούμπης σέντραρε και ο Σιδηρόπουλος από κοντά με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1.
Στο 6ο λεπτό όμως λάθος της άμυνας του Φούφα από δεξιά ο Γκέτσιος μπήκε στη περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Σακαρίδη. Το «καθαρό» πέναλτι εκτέλεσε ο Σαββούδης αλλά ο Σακαρίδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 8ο το σουτ του Κεσκιλίδη απέκρουσε δύσκολα ο Ζηνόβιος ενώ στο 15ο και στο 18ο τα σουτ από τον Κωνσταντινίδη πέρασαν ελάχιστα άουτ το πρώτο και αποκρούστηκε από τον Σακαρίδη το δεύτερο.

Τα κενά στην άμυνα του Φούφα ήταν πολλά και έτσι στο 20ο ο Τραπεζανλίδης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Σακαρίδη και τέσσερα λεπτά μετά κόρνερ Τοπάλη, διώχνει ο Ζηνόβιος αλλά το σουτ του Κοτζαφίλιου στη συνέχεια πέρασε άουτ.

Το 5λεπτο 30-35 ήταν εφιαλτικό για τον Μακεδονικό αφού δέχτηκε 2 γκολ. Στο 30ο ο Σαββούδης έκανε ότι ήθελε από δεξιά μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κωνσταντινίδη για το 1-1 και 5 λεπτά μετά σέντρα από τον Δημόπουλο, αδράνεια της άμυνας και ο Τραπεζανλίδης με σουτ από κοντά έκανε το 2-1.

Ο Φούφας όμως κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και έτσι στο 38ο ο Κεσκιλίδης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Σαββούδη και το πέναλτι που υποδείχτηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τοπάλης για το 2-2.
Λίγο πριν το ημίχρονο ο Σαββούδης μπήκε μόνος στη περιοχή αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει στον Κωνσταντινίδη και η ευκαιρία χάθηκε.

Η επανάληψη δεν θύμιζε με τίποτα το πρώτο μέρος, ο Μακεδονικός «έδεσε» το κέντρο του με την είσοδο του Χάϊτα στο 65ο αυτός δεν μπόρεσε να βρει για λίγο την μπάλα σε σέντρα του Σιδηρόπουλου και στο 75ο έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Τοπάλη όταν από πλεονεκτική θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αμέσως μετά ακολούθησε η φάση του 3ου γκολ στην οποία αναφερθήκαμε, στο 80ο κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά Ίτσκου απέκρουσε δύσκολα ο Ζηνόβιος και στο 90ο κεφαλιά του Χάϊτα η μπάλα πέρασε άουτ.

Αν δεν υπήρχε η φάση του 3ου γκολ η διαιτησία του κ. Θάνου θα ήταν άριστη. Έδειξε κίτρινες στους Αλεξανδρή, Δημόπουλο, Σαββούδη και Γκέτσιο από την Α.Ε.Π. και Σακαρίδη, Περιχανά, Φαχαντίδη και Σιδηρόπουλο από τον Φούφα.

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Ζηνόβιος, Λιάμης (69ο λ.τ. Χουϊλίδης), Μετικάνος, Αλεξανδρής, Ζερβανταρίδης, Κωνσταντινίδης, Δημόπουλος, Τσδίλης, Τραπεζανλίδης, Σαββούδης (90ο Πιστόλας), Γκέτσιος (91ο Παπακωνσταντίνου).

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας (80ο Κεσκιλίδης Λ.), Περιχανά (59ο Μίμης), Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Φαχαντίδης (46ο Χάϊτας), Σιδηρόπουλος, Χατζηρούμπης, Κεσκιλίδης Θ., Τοπάλης, Μαργιορίδης.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
matiesstasport
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΣ.
ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΘΕΣ,

ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦ ΣΑΙΝΤ.

ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΛΠ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΓ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕ ΤΗ ΦΑΣΗ.