ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σάλος στην Ηλεία: 50χρονος βίασε ανάπηρο νεαρό σε τουαλέτα καφενείου

Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία σε περιοχή της νότιας Ηλείας, με υπόθεση βιασμού μεταξύ νεαρού με αναπηρία, που καταγγέλθηκε στις Αρχές.


Σύμφωνα με την καταγγελία που επικαλείται το ilialive.gr, θύμα βιασμού έπεσε πριν από λίγες ημέρες ένας 23χρονος ξένος υπήκοος με αναπηρία από έναν 50χρονο Έλληνα, μέσα σε τουαλέτα καφενείου της περιοχής.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 23χρονος και ο 50χρονος που γνωρίζονταν, βρέθηκαν στο χώρο του καφενείου, απογευματινές ώρες. Ο νεαρός που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας πήγε στην τουαλέτα του καφενείου και τον ακολούθησε έπειτα από λίγα λεπτά και ο 50χρονος.

Εκεί, φέρεται ο 50χρονος να βίασε τον νεαρό, ενώ στη συνέχεια, τον έπεισε να μην μιλήσει. Ωστόσο, αφού πέρασαν πέντε ημέρες, και η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη μητέρα του θύματος, η οποία παρατήρησε κάποια νέα προβλήματα υγείας του γιου της. Τότε, οι αρχικές υποθέσεις της περί ασθένειας του νεαρού, «έσβησαν» από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ίδιος στη μητέρα του. Της μετέφερε όλα όσα είχαν συμβεί και η υπόθεση έφτασε στις Αστυνομικές Αρχές.

Ο νεαρός μετά την καταγγελία του στην Αστυνομία για το βιασμό του, οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.

Το περιστατικό αποτελεί τις τελευταίες ημέρες αποτελεί θέμα συζήτησης στην περιοχή, καθώς οι λεπτομέρειές της ακούγονται εξαιρετικά ακραίες.


ilialive.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: