ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Δήμος Γρεβενών: «Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων παγετού και πλημμύρων»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2014,  υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη, συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών στην...
αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμύρων».

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε τη σημασία συντονισμού που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των αρμόδιων φορέων ώστε να υπάρχει έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινόμενων του προκύπτουν.
Στη συζήτηση έγινε ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη των φαινόμενων αλλά και αντιμετώπισή τους όταν χρειαστεί.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος και Χρήστος Πέτρου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας και ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: