ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Βρετανός Άτκινσον «σφυρίζει» τη Γιουβέντους με Ολυμπιακό

Ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον, που δεν είναι άγνωστος στον Ολυμπιακό, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα με τη Γιουβέντους την Τρίτη στο Τορίνο.

Μετά από πέντε χρόνια ο Μάρτιν Άτκινσον βρίσκεται ξανά στο δρόμο του Ολυμπιακού. Ο Βρετανός ρέφερι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα με τη Γιουβέντους την Τρίτη στο Τορίνο.

Στις 18 Αυγούστου του 2009 είχε «σφυρίξει» τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας νίκη επί της Σερίφ Τιρασπόλ για τα play offs του Champions League.

Άλλες τρεις φορές έχει βρεθεί στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Την 1η Ιουνίου του 2007 ήταν διαιτητής στο Κροατία-Ελλάδα (2-2) για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2007, στις 21 Φεβρουαρίου του 2008 βρέθηκε στο Χετάφε-ΑΕΚ (3-0) για τους «32» του Κυπέλλου UEFA και στις 29 Μαρτίου του 2011 στο φιλικό Ελλάδα-Πολωνία (0-0).

Φέτος ήταν διαιτητής στο επεισοδιακό Σερβία-Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 και στο Λεβερκούζεν-Μπενφίκα (3-1) για τους ομίλους του Champions League.

Βοηθοί του Άτκινσον θα είναι οι συμπατριώτες του Μάικλ Μάλαρκι και Ντάρεν Καν, τέταρτος ο Στίβεν Τσάιλντ και βοηθοί γραμμής οι Άντονι Τέιλορ και Κέβιν Φρεντ.sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: