ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έφαγα το κέρατο της ζωής μου από τον...»

Δηλώσεις-ΣΟΚ: Σύντροφός μου με κλώτσησε ενώ ήμουν έγκυος και από τότε απέβαλα συνέχεια...Σε πρόσφατη συνέντευξή της η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε δημόσια το «κέρατο»
που έχει φάει από τη σχέση της που είχε στο παρελθόν με τον...Στάθη Ψάλτη.

«Ήταν πάθος με τον Στάθη... 

Όταν τον γνώρισα ήταν 32 χρονών, ήταν πολύ φυσιολογικό να πέσουν όλες οι γυναίκες επάνω του.

Έφαγα το κέρατο της ζωής μου. Πως δεν το ήξερα! Πολλές φορές τον είχα πιάσει...και να φιλιέται και με χορεύτριες. 

Μας πήγαινε η ζωή.

Έπρεπε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί, να ξυπνήσουμε μαζί από αυτό το σπίτι που μέναμε, ενώ το πάθος πια είχε τελειώσει στον πρώτο χρόνο σχεδόν ώσπου έφτασε κάποια στιγμή που κατάλαβα πως κι εγώ θέλω να ερωτευτώ ξανά στη ζωή μου και ο Στάθης αφού ούτως ή άλλως κάνει τη ζωή του...» είπε η Καίτη Φίνου στο Join Us.


Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα πάει Θεσσαλονίκη μία μέρα ξαφνικά μαζί με τον αδελφό του. Ο Στάθης εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο. Κι όπως έπρεπε να κατεβώ τα σκαλοπάτια για τα καμαρίνια μου λέει μία τύπισσα «ο δικός σου έχει γκόμενα αυτή και μου δείχνει μία στο πρώτο τραπέζι».


Τρέχω εγώ, μπαίνω μέσα στα καμαρίνια. 

Ένα χαστούκι του έχω δώσει, αλλά πως φαίνεται η ενοχή του. Του λέω «είναι η γκόμενα σου αυτή στο πρώτο τραπέζι;» παφ... όπου πήγαινα λέγαν σκύψε πρέπει να περάσεις από την πόρτα».
govastileto.gr

Δηλώσεις-ΣΟΚ από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!!!
Σύντροφός μου με κλώτσησε ενώ ήμουν έγκυος και από τότε απέβαλα συνέχεια
Για τις σχέσεις της και τις εγκυμοσύνες της που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη μίλησε η…
Καίτη Φίνου.
«Παντρεύτηκα από μεγάλη καψούρα. Καθίσαμε μαζί 2,5 χρόνια. Προσπάθησα να κάνω παιδί γιατί προφυλάξεις δεν παίρναμε αλλά όταν ερχόταν απέβαλλα. Όμως δεν το έψαξα ποτέ, γιατί ίσως έφταιγαν οι άνθρωποι που είχα δίπλα μου. Ήμουν σε μία σχέση με έναν άντρα ο οποίος μου έδωσε κλωτσιά όταν ήμουν έγκυος και έχασα το παιδί. Από τότε είχα συνέχεια αποβολές. Ένας άλλος μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και ότι αν μείνω έγκυος θα με σκοτώσει στο ξύλο και ότι θα με βρουν νεκρή στου Φιλοπάππου».

Ο Στάθης Ψάλτης
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις απιστίες του Στάθη Ψάλτη. «Οταν γνώρισα τον Στάθη ήταν 32 χρονών, οπότε ήταν φυσιολογικό να πέσουν όλες οι γυναίκες πάνω του και εγώ να φάω το κέρατο της ζωής μου. Το ήξερα. Πολλές φορές τον είχα πιάσει και να φιλιέται με χορεύτριες. Αλλά εγώ ήμουν η επίσημη αγαπημένη. Ξέρεις, μας πήγαινε η ζωή. Το πάθος είχε τελειώσει σχεδόν από τον πρώτο χρόνο, αλλά έπρεπε να ξυπνήσουμε μαζί, να πάμε στο γύρισμα και στο θέατρο μαζί. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι θέλω να ερωτευτώ στη ζωή μου. Όμως καταλήξαμε να είμαστε μαζί 5,5 χρόνια γιατί αρρώστησε η μητέρα μου.Δεν χωρούσα να περάσω από την πόρτα από το κέρατο αλλά τώρα τον δικαιολογώ απόλυτα. Από τα 40 μου και μετά κατάλαβα ότι θα ήταν ηλίθιος αν δεν πήγαινε με άλλες. Όλες οι γυναίκες τον κυνηγούσαν και ήταν ένας νέος άνθρωπος στα 32 που έκανε επιτυχία», είπε.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: