ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ !!

Χιονοπτώσεις αλλά και αρκετή παγωνιά αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα,

χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειωθούν τις πρωινές κυρίως ώρες της Τρίτης, στη Θράκη ακόμα και στα πεδινά τμήματα μόνο του νομού Έβρου, ενώ στην υπόλοιπη Θράκη θα χιονίσει πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο. Νιφάδες θα πέσουν το πρωί της Τρίτης και σε τμήματα της κεντρικής μόνο Μακεδονίας, πάνω από τα 200-400 μέτρα υψόμετρο, ίσως πρόσκαιρα κάποιες νιφάδες να φανούν και σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται κοντά στη Βουλγαρία.

Από εκεί και πέρα, χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειωθούν το πρωί της Τρίτης σε όλα τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της ανατολικής Στερεάς Στερεάς Ελλάδας πάνω από τα 600-700 περίπου μέτρα υψόμετρο, αλλά και στα ορεινά τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου, πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο. Χιονοπτώσεις ασθενούς έντασης θα σημειωθούν το πρωί της Τρίτης και στα βουνά της Κρήτης, πάνω από τα 1400 περίπου μέτρα υψόμετρο, ίσως και λίγο χαμηλότερα.

Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από τις προμεσημβρινές περίπου ώρες της Τρίτης στη βόρεια και κεντρική χώρα, ωστόσο κάποιες βροχές θα επιμείνουν στη Κρήτη, ενώ κάποια χιόνια θα πέσουν και πάλι στα βουνά της Κρήτης πάνω από τα 1400 περίπου μέτρα υψόμετρο. Και εκεί ωστόσο, ο καιρός από το απόγευμα θα βελτιωθεί.

Οι βοριάδες θα πνέουν θυελλώδεις σε όλο το Αιγαίο πέλαγος, αγγίζοντας σε ένταση ακόμα και τα 8-9 μποφόρ, μεταφέροντας αρκετά ψυχρές αέριες μάζες, οι οποίες θα ρίξουν αισθητά τη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα. Πραγματικά ο Χειμώνας από την ερχόμενη Τρίτη θα μπει στη χώρα μας με κρύο, βροχές και χιόνια. Παγετός θα σημειωθεί το πρωί της Τρίτης σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: