ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το ποδόσφαιρο και η απιστία

Η AshleyMadison.com - η παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις αναφέρει ότι πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών παίζουν εκτός έδρας όταν οι σύζυγοι τους βλέπουν ποδόσφαιρο!

Σε πρόσφατη έρευνα της AshleyMadison.com, η πασίγνωστη ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις, αναφέρει ότι όταν οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι ποδοσφαίρου, αν και οι ίδιοι αρκετά άπιστοι, παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο, οι γυναίκες τους την ίδια στιγμή τα δίνουν και αυτές όλα και εκτός έδρας!!!

Οι πιο άπιστοι οπαδοί του ποδοσφαίρου στη Μπουντεσλίγκα ( Bundeslinga) είναι το Αμβούργο (Hamburger AV) , ακολουθεί η Χέρτα Βερολίνου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τέλος η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ενώ στην Ισπανία οι πιο άπιστοι φίλαθλοι της Primera Division είναι οι Espaniol Βαρκελώνη, ακολουθούν της Ρεάλ Μαδρίτης, FC Βαλένθια και Ατλέτικο Μπιλμπάο! Στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα της απιστίας, που ακολουθεί ό ΠΑΟ, η ΑΕΚ και Άρης .

Η ιστοσελίδα AshleyMadison.com έχει σήμερα περισσότερα από 30 εκατομμύρια μέλη σε 45 χώρες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά για την τελευταία έρευνα τηςAshleyMadison.com ή να ζητήσετε συνέντευξη από τον Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλου και Ιδρυτή της AshleyMadison.com, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Katilena Alpe στο τηλ : 694 251 9199 ή μέσω e-mail: katilena@dk-associates.eu

Με εκτίμηση
Κατιλένα Άλπε

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: