ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες, ως περίπου και το βράδυ, σε πολλές ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, πυκνά χιόνια θα σημειωθούν ως το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία πάνω από τα 1200-1300 μέτρα υψόμετρο, στη Θεσσαλία, πάνω από τα 1300-1400 μέτρα υψόμετρο, στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 1500-1700 μέτρα υψόμετρο και στη Πελοπόννησο πάνω από τα 1600-1800 μέτρα υψόμετρο.

Τα χιόνια θα είναι ιδιαίτερα πυκνά και όσοι κινηθείτε προς χιονοδρομικά κέντρα, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Το σύστημα βροχών που υπάρχει τώρα στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τις αρνητικές θερμοκρασίες που επικρατούν πάνω από τα 1200-1300 μέτρα και την σταδιακή στροφή των ανέμων σε νοτιάδες, θα δώσουν ως το βράδυ πυκνά χιόνια ιδιαίτερα στα βουνά της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου και ο λόγος είναι ότι οι νότιοι αυτοί άνεμοι θα φέρουν αρκετή υγρασία.

Από το βράδυ, τα χιόνια θα περιοριστούν αρκετά υψηλότερα σε όλη τη χώρα μας, διότι η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά και έτσι τα χιόνια θα περιοριστούν μόνο στις κορυφές των βουνών. Για όσους τώρα έχουν την απορία πότε φαίνεται περισσότερο κρύο και χιόνια, το Greek-Weather.Org, απάντησε λέγοντας πως κάτι διαφαίνεται για τα μέσα περίπου του Δεκέμβρη, με πολύ κρύο, πολλές βροχές και αρκετά χιόνια ως και σε μηδενικά υψόμετρα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: