ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι αξιωματούχοι - πελάτες του ναού της Αφροδίτης στην Παλώδια σύμφωνα με την υπεράσπιση

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η υπεράσπιση σήμερα στο κακουργιοδικείο Λεμεσού, ανάμεσα στους πελάτες του πολυτελούς ναού της Αφροδίτης στην Παλώδια, ο οποίος σέρβιρε γυναίκες σε...
ευκατάστατους νυν και πρώην αξιωματούχους, περιλαμβάνεται το όνομα ενός πρώην Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, πρώην Υπουργού, Βουλευτή και ο κοινοτικού άρχοντα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, αν και είχε ζητήσει από το δικαστήριο, όπως η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του και έτσι ο Μάριος Γεωργίου, κατέθεσε την πολυδιαφημιζόμενη λίστα με τα ονόματα επώνυμων ευυπόληπτων αξιωματούχων που με βάση τους ισχυρισμούς του, επισκέπτονταν τον ναό της Αφροδίτης.
Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκεται ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Πέτρος Κληρίδης, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Κόσιης, ο κοινοτάρχης Παλώδιας και άλλοι αξιωματούχοι.
Εντούτοις οι ισχυρισμοί του Μάριου Γεωργίου, παραμένουν μετέωροι, χωρίς καμία υποστηρικτική μαρτυρία.

Το Lifenewscy, σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τα ονόματα, ή όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο απο πλευράς υπεράσπισης, απλά παραθέτει τους ισχυρισμούς του συνηγόρου του κατηγορούμενου, οι οποίοι δεν στοιχειοθετούνται απο ενισχυτική μαρτυρία.
Εντούτοις οφείλουμε να καταγράψουμε τους ισχυρισμούς, όπως αυτοί κατατέθηκαν στο δικαστήριο, χωρίς επαναλαμβάνουμε να υιοθετούμε κανένα από τα ονόματα.
Ο ναός της Αφροδίτης, βρισκόταν σε μία έκταση δύο χιλιάδων τετραγωικών μέτρων και θεωρείτο λειτουργούσε ως πορνείο υπερπολυτελείας, το οποίο ξεσκεπάστηκε πριν από δύο μήνες περίπου, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Διαφημιζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ναός της απόλαυσης, ενώ διέθετε πισίνες, τζακούζι, live αισθησιακό show και ειδικά δωμάτια για τους πελάτες του.

tothemaonline.com
lifenewscy.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: