ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η ανικανότητα και τα ψέματά σας, έφτασε την ΚΟΖΑΝΗ εδώ.

Σας άρεσε το άδειο γήπεδο κύριοι(;). μάλλον ναι.
Έχουν περάσει τρεις μέρες από τον αγώνα της ΚΟΖΑΝΗΣ με τον Ρήγα Φεραίο (1-1). 
Η ΚΟΖΑΝΗ "θεωρητικά"...
έπαιζε εντός έδρας, αλλά οι φίλαθλοι που πήγαν στο γήπεδο ήταν λιγοστοί, φυσικά και από τον Σύνδεσμό μας! Οι Βολιώτες ακούστηκαν πιο πολύ από εμάς στο γκολ της ομάδας τους. Σκηνικό τραγικό, αλλά δυστυχώς αληθινό.

Η ανικανότητα κάποιον ανθρώπων σε αυτή την ομάδα, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο! Φυσικά σαν Σύνδεσμος και σαν απλοί φίλαθλοι δεν τους στηρίζουμε, δεν τους θέλουμε στην ομάδα μας, τους θεωρούμε ακατάλληλους, διότι χρησιμοποιούν το σήμα και την ιστορία της ομάδας, σε βάρος όλων των φιλάθλων.

Εμείς δεν θέλουμε το κακό της ομάδας, ίσα ίσα προσπαθούμε για το αντίθετο! Είμαστε εξοργισμένοι με τις πράξεις της διοίκησης, τα ψέματα τόσων χρόνων. Έχουν χαλάσει την διασκέδασή μας. Για εμάς η Κυριακή είναι μια διασκέδαση , το ίδιο το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουν όλοι.

Θέλετε και έχετε ως στόχο να διώξετε και να απομακρύνετε τον κόσμο από το γήπεδο. Το έχετε πετύχει, αλλά εμείς δεν θέλουμε να σας αφήσουμε να κάνετε το κουμάντο σας και τα παιχνίδια σας.

Υπάρχει τόσος κόσμος που διψάει για την ομάδα της Κοζάνης και τον έχετε ξενερώσει. Πλέον κανείς δεν κατεβαίνει στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να βλέπει τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Ακόμα και το εισιτήριο είναι "τσουχτερό" για τις μέρες μας. Και να θέλει κάποιος να έρθει να βοηθήσει, θα το σκεφτεί παραπάνω όταν έχει γενική είσοδο 10?!

Πλέον η ομάδα μας δεν έχει έδρα, δεν έχει κόσμο δεν έχει τίποτα. (ακόμα και να μας αδικήσει η διαιτησία κανείς δεν είναι εκεί να διαμαρτυρηθεί) Εμείς προσπαθούμε να την στηρίξουμε αλλά μάλλον κάποιος δεν το θέλει.. Από την αρχή της χρονιάς, παρά τις αμφιβολίες μας, ξεκινήσαμε και πάλι να στηρίζουμε, ειδικά τους παίχτες. Μερικοί από αυτούς μας πούλησαν και πάλι.

Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι παίχτες στην ομάδα μας και για τον καλό όλων θα πρέπει να αποχωρήσουν! Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή οτιδήποτε άλλο! Εμείς μένουμε στην ουσία. Παίζουν όποτε αυτοί θέλουν, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν. Ξέρετε ποιοι είστε... Σας έχει καταλάβει όλος κόσμος και για το καλό της ομάδας πρέπει να βρείτε άλλο σταθμό στην καριέρα σας να συνεχίσετε τις "δουλείες" σας.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, διότι υπάρχουν παιδιά μέσα σε αυτή την ομάδα που παίζουν με πάθος, σέβονται την ιστορία της Κοζάνης και θα τους στηρίξουμε! Όπως επίσης και για κάποιους ανθρώπους που προσπαθούν καθημερινά για αυτή την ομάδα χωρίς καμία βοήθεια και κανένα κέρδος! Μοναχά το κάνουν από αγάπη. Όλοι οι υπόλοιποι, που σπιλώνεται την ιστορία της ομάδας δεν έχετε θέση στο γήπεδο και ζητάμε την φυγή σας!

Την ομάδα θα βρεθεί κόσμος να την στηρίξει, αφού υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπάνε και την νοιάζονται, σε αντίθεση με εσάς. Ας πέσουμε και στο τοπικό δεν φοβόμαστε. Ούτος ή άλλος από το να ξεφτιλιζόμαστε από κάτι Οπούντιους και κάτι Κορδελιά το προτιμάμε.

Η λύση είναι ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ή ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.. 
Διαλέξτε ένα από τα δυο!!!

Σ.Φ. Κοζάνης "ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ"

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: